Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)

pondelok, 31. október 2016 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Očakávaný kontrakt Garetha Balea bude dnes oficiálne ohlásený na tlačovej konfenrencii. Na verejnosť sa zatiaľ dostala len dĺžka jeho trvania - do leta 2022. (Telegraph)

REAL MADRID: Vážnejší charakter má zranenie Pepeho, v ktorého stehennom svale vyšetrenia objavili trhlinu. Otázna je potom aj jeho budúcnosť, nakoľko sa s Realom nevie dohodnúť na novej zmluve a lanári ho Juventus aj Manchester United. (AS.com)

BARCELONA: Absencia Ardu Turana trojbodové plány proti Granade (1:0) nezmarila. I tak prišla ďalšia pozitívna správa, a to fakt, že Turek bude fit už na Ligu majstrov proti Manchestru City. (ESPN)

SEVILLA: Sampdoriu by mohol v januári vymeniť za Andalúziu 20-ročný defenzívny záložník Lucas Torreira. Zatiaľ však ide len o špekuláciu, predovšetkým z talianskej tlače. (Fichajes.net)

SEVILLA: Nepríjemné sú prvotné správy o Samirovi Nasrim. Francúz má zrejme poškodený stehenný sval, v najbližších 24 hodinách absolvuje podrobné vyšetrenie a potom bude jasná dĺžka jeho maródovania. (sportsmole.co.uk)

BILBAO: Kormidelník Ernesto Valverde vyhlásil, že La Liga je pre jeho tím prioritou a až po nej Európska liga. Athletic figuruje v oboch súťažiach a po derby s Osasunou (1:1) ho vo štvrtok čaká Genk. (Football-España.net)

DEPORTIVO & VALENCIA: Dôležitý zápas dnes čaká Turcos a Los Che. Obaja sa zmietajú v problémoch a na dne tabuľky, čo by mohol zvrátiť ich vzájomný zápas naplánovaný na 20:45. (Marca)