Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)

utorok, 1. november 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dvojzápasový trest hrozí coachovi Josému Mourinhovi za správanie počas zápasu s Burnley (0:0), kedy bol pre nesúhlas s rozhodcami vykázaný na tribúnu. (Express)

MANCHESTER UNITED: Operácia zlomenej ruky je za ním a Antonio Valencia ostane mimo hry 6 týždňov. Sám však verí, že tento čas bude kratší a čoskoro Diablom opäť pomôže. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Pozitívum možno konštatovať z posledných dvoch dní hneď u dvoch hráčov. Henrikh Mkhitaryan si napriek dňu voľna zatrénoval a pracuje na fyzickej kondícii. Bastian Schweinsteiger sa zase pripojil k prvému tímu, pričom donedávna bol len členom rezervy. (Guardian)

CHELSEA & CRYSTAL PALACE: Branislav Ivanović je na odchode zo Stamford Bridge a má prvého vážneho záujemcu. 32-ročný Srb je v hľadáčiku The Eagles. (Mirror)

SWANSEA CITY: Jubilejný stý zápas včera odohral Ki Sung-Yueng v najvyššej anglickej lige a na konte ich má len o osem menej ako jeho krajan Park Ji-Sung. (Skysports.com)

STOKE CITY: Rozhodnutie o Xherdanovi Shaqirim vydal Mark Hughes. „Nejde nikam. V meste si práve našiel nové bývanie, čo naznačuje, že je tu spokojný.“ povedal na margo špekulácií o AS Rím. (Mirror)

BURNLEY: Veľkej pocty sa možno dostane 30-ročnému brankárovi Tomovi Heatonovi. V reprezentačných zápasoch proti Škótsku a Španielsku má byť jednotkou. (BBC)

BOURNEMOUTH: Víkendová prehra na pôde Middlesbrough má ešte jedno negatívum. Zranený je záložník Andrew Surman, ktorého trápi stehenný sval a dĺžka zotavovania je otázna. (clubcall.com)

ANGLICKO: Bulvárne noviny informujú, že anglický národný tím môže viesť ikonické duo Steven Gerrard – Frank Lampard. Priaznivci Chelsea a Liverpoolu by sa síce možno potešili, ale trénersky neskúsení futbalisti sú pomerne nerealistickou voľbou. (Mirror)