Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)

utorok, 1. november 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dvoch zranených hráčov hlási Real po návrate z Alavésu. Stopér Pepe si natiahol stehenný sval a hrať nebude 4 týždne. Koleno zase trápi Keylora Navasa, ktorý verí, že nejde o nič vážne. (Marca)

REAL MADRID: Po podpise novej zmluvy potreboval Gareth Bale upokojiť priaznivcov Bieleho baletu, o čo sa postaral jeho agent: „Nikdy sme nepočúvali ponuky iných klubov, pretože Gareth myslel len na hru v Reale Madrid. Je to najlepší klub a všetko je tu perfektné.“ (Guardian)

BARCELONA: Obeťou verbálneho útoku sa na letisku stal Luis Enrique. Pred odletom do Manchestru ho jeden z fanúšikov nazval synom Emmanuela Amunikeho, bývalého hráča Barçy, s ktorým jeho mama kedysi randila. Španiel tento pokrik nazval „neoriginálnym“. (Express)

ATLÉTICO MADRID: Nicolas Gaitán si v zápase s Málagou zranil stehenný sval len veľmi ľahko. Podľa novších správ by si mohol zahrať, dokonca, už dnes v Lige majstrov proti Rostovu. (Marca)

ESPANYOL: Viac ako mesiac nenastupoval Álvaro Vázquez. Svalové zranenie je po včerajšku minulosťou, naplno trénuje a proti Bilbau bude hrať. (Marca)

BETIS: Gus Poyet verejne kritizuje fanúšikov Betisu, ktorí si pýtajú jeho hlavu. „Je jasné, že keď nevyhrávate pred vlastným publikom, bude nespokojné. Mal som v pláne pôsobenie tu si užiť, ale kvôli fanúšikov sa to stáva veľmi ťažké.“ konštatoval krátko po prehre 0:1 s Espanyolom. (ESPN)

OSASUNA: Vybojovaná remíza 1:1 v Bilbau mala krutú daň. Útočník Oriol Riera má zranený členok a horšie je na tom Didier Digard. Ten si pretrhol skrížený väz v kolene a hrozí mu koniec sezóny. (Marca)