Main Content

Zasmejte sa s nami. Pozrite si najvtipnejšie chyby v hre FIFA 17

utorok, 1. november 2016 16:57 | Autor: Dávid Lech

Zasmejte sa s nami. Pozrite si najvtipnejšie chyby v hre FIFA 17
Zasmejte sa s nami. Pozrite si najvtipnejšie chyby v hre FIFA 17 | zdroj: © TASR

EA Sports každým rokom posúva hru FIFA na vyššiu úroveň od hrateľnosti, cez grafiku až po autentickejšie správanie hráčov. Ani najnovšia verzia futbalovej simulácie sa však nevyhla chybám. Tie najvtipnejšie si môžete pozrieť v našom článku.

Jednou zo samostatných kapitol sú chyby súvisiace s brankármi. Na nasledujúcom videu môžete vidieť ako sa po udelení červenej karty brankárovi zrejme žiadnemu z jeho spoluhráčov nechcelo ísť do brány. Strelec penalty mal jednoduchú úlohu.

Takto to zas dopadne, keď si dá brankár vlastný gól a popri tom predvedie kúzlo zázračného prechodu cez sieť brány.

EA Sports sa snaží napredovať aj v správaní hráčov a zdokonalovaní ich pohybov. Túto rabonu sme ale v realite nikdy nevideli a určite ani neuvidíme.

Našu pozornosť si občas vyslúžia aj rozhodcovské výkony. Kto dokáže správne rozlúštiť túto situáciu? Arbiter zrejme nerozumie tomu, kedy má udeliť ponechanú výhodu.

Osobitnou kategóriou FIFA failov sú bugy a kuriózne situácie z demo hry, ktoré sú ale v oficiálnej verzii odstránené. Všetky chýbajúce hlavy či tančeky s rozštepmi na štýl break dance, ktoré uvidíte na nasledujúcom videu, by majiteľov plnej verzie otravovať nemali.