Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)

streda, 2. november 2016 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola si zaumienil, že Leonarda Bonucciho privedie za každú cenu. Za stopéra Juventusu plánuje ponúknuť 60 miliónov eur. (Telegraph)

CHELSEA: 27-ročný záložník Javier Pastore patrí Paris Saint-Germain už päť rokov, ale január to možno zmení. Na Argentínčana poľujú londýnski The Blues. (ESPN)

CHELSEA: Najbližšia reprezentačná prestávka ukončí trištvrteročné maródovanie Kurta Zoumu. Perspektívny stopér hral za rezervu a v polovici novembra bude stopercentne fit. (Daily Star)

LIVERPOOL: Loris Karius má v Anglicku problémy vo vzdušných súbojoch, čo sa snaží riešiť na tréningu rugby spôsobom a svoju silu v stretoch trénuje na penovom štíte. (Daily Mail)

LIVERPOOL & TOTTENHAM: Zmena zamestnávateľa sa ponúka Geoffreymu Kondogbiovi. Defenzívny záložník Interu Miláno môže zamieriť na Anfield alebo White Hart Lane. (talksport.com)

TOTTENHAM: Pretrvávajúce zranenie kolena znemožní Tobymu Alderweireldovi štart proti Leverkusenu. Ľahšie zdravotné problémy má aj Erik Lamela, ktorý bude zrejme rovnako chýbať. (Express)

TOTTENHAM: Dnešné stretnutie s Leverkusenom Harry Kane ešte nestíha, ale v platnosti ostáva plánovaný návrat. Hrať bude v nedeľu proti Arsenalu. (BBC)

TOTTENHAM: Veľavravné ocenenie dostal Glenn Hoddle. Niekdajší anglický reprezentant hrávajúci v 70. až 90. rokoch bol vyhlásený za najlepšieho hráča v histórii klubu. (Express)

WEST HAM: Maximálne otvorenú budúcnosť má Alexandre Lacazette. 25-ročný útočník Lyonu má na stole ponuku na predĺženie zmluvy, ale aj na odchod k The Hammers. (Mirror)

SUNDERLAND: Pokutu 8 tisíc libier a k tomu stopku na jeden zápas dostal tréner David Moyes. Ten si po nedávnej prehre so Southamptonom neodpustil kritiku arbitrov. (klubový web)