Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.)

streda, 2. november 2016 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Líder Primera Division nastúpi dnes v Champions League na pôde poľskej Legie Varšava bez dvoch zranených hráčov. Ide o Marcela a Jamesa Rodrigueza. (as.com)

REAL MADRID: Súboj s Legiou Varšava bude jubilejným stým v pozícii coacha pre Zinedina Zidana. Do tejto štatistiky sa mu počíta aj 42 duelov, v ktorých viedol Castillu. (as.com)

REAL MADRID & BARCELONA: Najslávnejšie španielske derby pozná svoj čas a dátum. Prvé tohtoročné El Clásico sa bude hrať na Camp Nou v sobotu 3. decembra od 16:15. (Marca)

VILLARREAL: 27-ročný útočník Alexandre Pato je po dvoch týždňoch mimo diania stopercentne fit a už v najbližších dueloch by si mal opäť obliecť dres Žltých ponoriek. (futbol.as.com)

REAL SOCIEDAD: Zranenie si na tréningu privodil brankár Géronimo Rulli. Po zrážke so spoluhráčom sa čaká na informáciu o závažnosti týchto problémov. (Marca)

MÁLAGA: Zranenie kolena a s ním spojené dve operácie sú dôvodom, prečo si Charles nezahrá dlhých päť mesiacov. (Marca)

LAS PALMAS: Záložník Kevin-Prince Boateng bol z reprezentácie Ghany vylúčený ešte pred dvomi rokmi za spor s trénerom. Teraz však sníva o návrate a o svojej tretej účasti na MS. V novom klube sa mu zatiaľ darí, keď v ôsmich zápasoch 4krát skóroval. (Goal.com)

CELTA VIGO: Fabian Orellana nedohral zápas s Las Palmas a nezúčastnil sa ani včerajšieho tréningu. Dôvodom sú nešpecifikované zdravotné problémy a ohrozený je jeho štart proti Ajaxu. (Marca)