Main Content

Messi kričal v tuneli Manchestru City: ,,Idiot, poď sem a ukáž svoju tvár!''

streda, 2. november 2016 13:02 | Autor: Martin Gregor

Messi kričal v tuneli Manchestru City: ,,Idiot, poď sem a ukáž svoju tvár!''
Messi kričal v tuneli Manchestru City: ,,Idiot, poď sem a ukáž svoju tvár!'' | zdroj: © TASR

Lionel Messi nemá rád prehry. Keď ho po nich ešte niekto urazí, oheň je na streche. Po včerajšom zápase Manchestru City s Barcelonou bude mať incident v tuneli možno ešte svoju dohru.

Portál thesportsbible.com odvolávajúci sa na viaceré správy zo sociálnej siete Twitter dnes informoval, že po utorňajšom zápase Ligy majstrov medzi Manchestrom City a Barcelonou (3-1) sa v tuneli Etihad Stadium odohral incident, ktorého hlavným aktérom bol Lionel Messi.

Argentínčanovi mali vybuchnúť nervy po tom, ako ho niekto z kádra Citizens (vraj ich mohlo byť aj viac) vulgárne urazil pri odchode z ihriska. ,,Poď sem a ukáž svoju tvár!,“ kričal Messi, nakoľko nepoznal totožnosť futbalistu, ktorý to spravil.

Podľa španielskych médii na čele s Mundo Deportivo sa do situácie zaplietol aj Messiho dobrý kamarát a hráč Manchestru City Sergio Aguero, ktorý ho požiadal, aby sa upokojil.

Plátok Cadena Ser dokonca uvádza, že Messi následne išiel do šatne Manchestru City spoločne s klubovým delegátom Kataláncov Carlesom Navalom a snažil sa zistiť, kto za úražkami stojí.