Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)

štvrtok, 3. november 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Danny Ings odohral za The Reds len 11 zápasov. V minulej sezóne si vážne zranil koleno a rovnaký problém ho zastavil opäť. Pred sebou má operáciu a 9 mesiacov bez futbalu. (Telegraph)

ARSENAL: Médiá informujú, že Alexis Sanchez je vyšetrovaný pre neplatenie daní z čias pôsobenia v Barcelone. Má ísť o obdobie medzi rokmi 2012 a 2013 a dĺžnú sumu milión eur. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Ponuku vo výške 50 miliónov libier pripravuje klub na január a za túto sumu sa pokúsi kúpiť 21-ročného obrancu Josého Gimenéza z Atlética Madrid. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Nakoniec „len“ jednozápasový trest dostal Portugalčan José Mourinho za svoje vyčíňanie počas zápasu s Burnley. Okrem toho zaplatí pokutu 55 tisíc eur. (Daily Mail)

CHELSEA: Pozícia Cesca Fabregasa nie je ideálna, odohral len 87 ligových minút a pobrať by sa mohol na hosťovanie. Jeho kmeňový klub by dokonca bol ochotný hradiť časť Španielovho platu. (Metro.co.uk)

CHELSEA: Podľa viacerých zdrojov sa Chelsea snaží aktivovať výkupnú klauzulu Thorgana Hazarda, ktorej hodnota je medzi 18-20 miliónmi eur. 23-ročný záložník a ani jeho klub, Borussia Mönchengladbach, však veľkú ochotu neprejavili. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Prvú stratu v tohtoročnej Champions League zaznamenal majster Anglicka. Remíza v Kodani 0:0 veľa nezmenila a s trojbodovým náskokom ostáva na čele skupiny. (Eurosport.com)

SOUTHAMPTON: Zranenie stehenného svalu nepustí forwarda Shanea Longa do hry proti Interu, Hullu City a chýbať bude aj reprezentácii Írska v najbližších medzištátnych zápasoch. (Daily Mail)

STOKE CITY: Pondelkový zápas so Swansea City (3:1) priniesol prvé tohtosezónne vynechané minúty Geoffa Camerona. 31-ročný defenzívne ladený Američan má zranené koleno. (ESPN)

STOKE CITY: Neisté je, či Xherdan Shaqiri bude môcť hrať v sobotnom zápase proti West Hamu. Trápi ho svalové zranenie a Hrnčiari zatiaľ veľa podrobností neprezradili. (Telegraph)

WATFORD: Riaditeľ klubu Raffael Riva odstúpil z funkcie riaditeľa klubu. Dôvodom majú byť medializované podozrenia z finančných podvodov. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Posledné miesto a 9-bodová strata na záchranu je neuspokojivá. Coach David Moyes musí v sobotu proti Bournemouthu oslavovať víťazstvo, inak bude odvolaný. (Mirror)