Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.11.)

štvrtok, 3. november 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Dlhší čas je stopér Yerry Mina pôsobiaci v Palmeiras spájaný s Kataláncami. Tí zrejme budú musieť začať konať, pretože do hry sa hlási aj Manchester City. (talksport.com)

BARCELONA: Pravý obranca Serge Aurier si v PSG buduje meno kontroverzného futbalistu, no i tak by mohol prejsť do zahraničia. Reprezentanta Pobrežia Slonoviny lanári Barça. (sport-english.com)

REAL MADRID: Nemilé prekvapenie včera pripravil Biely balet. Ten remizoval s outsiderom skupiny F, Legiou Varšava, 3:3, pričom už v 35. minúte viedol 2:0. Pre Zinedina Zidana to bol prvý zápas v pozícii trénera, v ktorom jeho tím inkasoval trikrát. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Ponuku vo výške 50 miliónov libier pripravuje Manchester United na január a za túto sumu sa pokúsi kúpiť 21-ročného obrancu Josého Gimenéza. (ESPN)

SEVILLA: S prehľadom bez inkasovaného gólu v Lige majstrov pokračujú Los Rojiblancos. Včera zdolali Záhreb 4:0 a v tabuľke sú o dva body pred Juventusom a šesť pred Lyonom. (Marca)

VALENCIA: Návrat do zápasového rytmu čaká Josého Luisa Gayu až po reprezentačnej prestávke, ale robí veľké pokroky. Po doliečení stehenného svalu už trénuje s loptou. (Football-España.net)

VALENCIA: 19-ročný krídelník Gonçalo Guedes bol v zápase Benficy pod drobnohľadom skautov dvoch ďalších klubov. Na tribúnach údajne boli zástupcovia Manchestru United aj Valencie. (superdeporte.es)

MÁLAGA: Druhé zranenie v krátkom čase hlási záložník Recio. Ten si sotva stihol po návrate zatrénovať a pre opätovné svalové problémy bude na čas mimo hry. (futbol.as.com)