Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)

piatok, 4. november 2016 08:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Prestúpiť by údajne mohol Sergio Agüero, ktorý je v hľadáčiku Realu Madrid. 28-ročný Argentínčan nastrieľal v súčte všetkých súťaží už 13 gólov. (Mirror)

CHELSEA: Oporou zadných radov sa John Terry už zrejme nestane, navyše, v lete bude bez zmluvy. Aj to nahráva rečiam o jeho odchode do Číny. Záujem má Guangzhou Evergrande. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Včera v Istanbule stratili United všetky body aj záložníka Paula Pogbu. Ten striedal už v 30. minúte a prvé správy hovoria o natiahnutom stehennom svale. (Express)

MANCHESTER UNITED: V pokoji a bez námahy strávi zvyšok sezóny James Wilson. 20-ročný útočník si vážne zranil kolenné väzy, s ktorými včera absolvoval úspešnú operáciu. (Daily Star)

LEICESTER CITY:Kasper Schmeichel sa hrdí štyrmi čistými kontami v rade v Lige majstrov, no teraz ho čaká mesačná pauza. Reprezentačný gólman Dánska si totiž v Kodani zlomil ruku. (BBC)

SWANSEA CITY: Odchodom z PAOKu Solún sa stal Dimitar Berbatov voľným hráčom a poškuľujú po ňom Walesania. Tí by Bulharovi radi dopriali návrat do Británie. (skysports.com)

SUNDERLAND & WEST HAM: Kladivári sa pokúsia zapracovať na príchode stopéra Laminu Koného. Nie sú v tom však sami. Januárovú posilu Čiernych mačiek má na muške aj Everton. (Mirror)

WEST HAM: Najbližší mesiac musí vydržať bez futbalu obranca Winston Reid. Dôvodom jeho neprítomnosti je zranený stehenný sval zo stretnutia s Evertonom. (sportsmole.co.uk)