Main Content

Scholesa prezradili čarbanice. Na súčasné výkony Manchestru United má ťažké srdce (foto vnútri)

piatok, 4. november 2016 13:09 | Autor: Jakub Vaverka

Scholesa prezradili čarbanice. Na súčasné výkony Manchestru United má ťažké srdce (foto vnútri)
Scholesa prezradili čarbanice. Na súčasné výkony Manchestru United má ťažké srdce (foto vnútri) | zdroj: © TASR

Manchester United včera nastúpil v zápase Európskej ligy na pôde tureckého Fenerbahce. Tím nášho obrancu Martina Škrtela si s favoritom poradil a vyhral 2:1. To nenechalo chladným legendu červených diablov Paula Scholesa, ktorý zápas sledoval v štúdiu britského BT Sport.

Boli časy, keď fanúšikovia Manchestru United s úžasom sledovali skvelé futbalové myslenie Paula Scholesa. Legendárny Angličan však už aktívnu kariéru ukončil a momentálne sa často objavuje ako hosť v televíznom štúdiu. Včerajší duel sledoval s reportérmi BT Sport, pričom prezradil, že nie je spokojný s výkonom ani jedného hráča Diablov. Po výprasku od Chelsea a ligovej remíze s Burnley je výsledok z Istanbulu ďalším sklamaním.

Portál The Sport Bible uvádza, že aj keď Scholes vyjadril nespokojnosť s celým tímom, na jedného hráča Manchestru mal obzvlášť ťažké srdce. Jednalo sa o stopéra Marcosa Roja. Argentínčan odohral veľmi zlé stretnutie a dopustil sa niekoľkých chýb. Scholesa prezradili poznámky, ktoré si počas zápasu robil.

@mrjakehumphrey@RajSavraj11 Rojo big wimp pic.twitter.com/aRvOSZ56ym

November 3, 2016

Nie je jasné, či má Scholes poznačené k Rojovi (druhý obrázok) slovné spojenie „big wimp“ (veľký slaboch) alebo „big worry“ (veľká obava). V ani jednom prípade sa ale nedá hovoriť o pozitívnom hodnotení. Jake Humphrey, ktorý fotografiu včera zverejnil na sociálnej sieti Twitter, ju okomentoval nasledovne: „Toto je list so súpiskami Paula Scholesa z dnešného zápasu Manchestru United. Fascinujúce, hovorí to, že bol jemne frustrovaný.“