Main Content

Manchester City si zo seba vystrelil na Twitteri

piatok, 4. november 2016 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester City si zo seba vystrelil na Twitteri
Manchester City si zo seba vystrelil na Twitteri | zdroj: © TASR

Manchester City patrí v súčasnosti medzi najlepšie tímy v Európe, avšak pred príchodom arabských investorov v roku 2008 tomu tak nebolo. Citizens boli jedným z priemerných celkov Premier League a z času na čas sa stalo, že si odniesli poriadny výprask. Na jeden takýto debakel Sky Blues vtipne zaspomínali.

Manchester City nemá problém si zo seba vystreliť. Tím, ktorý pred pár dňami porazil vo fantastickom zápase Barcelonu 3:1, zaspomínal na drvivú porážku z Premier League. V poslednom kole ročníka 2007/2008 Citizens prehrali s Middlesborough zahanbujúcim debaklom. Sky Blues spomienku na tento zápas uverejnili na svojom profile na Twitteri.

„Štvrtkový návrat k nádhernému zásahu Elana proti Middlesborough v deväťgólovom trileri v roku 2008 :)! #mcfc,“ píše sa v popise k videu. Deväťgólový zápas no naozaj bol, no Citizens skórovali len raz. Middlesbrough ich vyprášili 8-1. Reakcie fanúšikov po celom svete nenechali na seba dlho čakať. Podporovatelia City ocenili zmysel pre humor ich klubu.

Na vtipné poňatie spomienky Manchestru City reagoval aj oficiálny účet Middlesborough FC. „V ten deň tam bolo veľa brazílskeho kúzla,“ píše sa v statuse staro-nového účastníka Premier League, ktorý zas pripomína jeden z krásnych gólov ich mužstva v spomínanom stretnutí.