Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.11.)

sobota, 5. november 2016 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Mesiac mimo trávnikov sa pre Luku Modrića končí. Na tréningoch už naplno zarezáva so spoluhráčmi a zajtra proti Leganés môže nastúpiť. (AS.com)

REAL MADRID: Drobné svalové zranenie, ktoré bolo dôvodom neúčasti Jamesa Rodrigueza v zápase s Legiou Varšava, je zotavené a v domácom prostredí proti Leganes bude fit. (sports.yahoo.com)

BARCELONA: Zlepšenie zdravotného stavu je viditeľné u Andrésa Iniestu, ktorý už nenosí kolennú ortézu. V platnosti však ostáva plánovaný návrat v polovici decembra. (Goal.com)

BARCELONA: 24-ročný brankár Marc-André ter Stegen si pochvaľuje odchod Claudia Brava a svoj nový post jednotky: „Ďalší rok našej konkurencie by bol veľmi ťažký. Jeho odchod je dobrým riešením pre oboch. Náš vzťah ostáva kamarátsky a lojálny.“ (clubcall.com)

BARCELONA: Defenzíva Barçy nebude v zápase so Sevillou stále kompletná. Gerard Piqué si v boji s Manchestrom City zranil členok, Jordi Alba v rovnakom zápase vypadol pre zranenie stehenného svalu. (AS.com)

SEVILLA: Premiéru v reprezentačnom drese si odkrúti 27-ročný obranca Sergio Escudero. Španieli hrajú budúcu sobotu s Macedónskom a následne v utorok prípravný duel s Anglickom. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Červená karta zo zápasu s Málagou nebola Stefanovi Savićovi udelená oprávnene. Odvolanie Atlética bolo úspešné a Čiernohorec môže hrať proti Realu Sociedad. (mundodeportivo.com)

CELTA VIGO: Čílsky krídelník Fabian Orellana je v poriadku po problémoch s členkom a v zajtrajšom zápase proti Valencii je pripravený hrať. (Marca)

REAL SOCIEDAD: 25-ročný zadák Jon Gaztañaga v prebiehajúcom ročníku ešte nehral. Nezmení sa to ani cez víkend, pretože po svalovom zranení stále nemá zelenú od lekárov. (sport.es)