Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)

sobota, 5. november 2016 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pôvodné predpoklady hovorili o trojtýždňovej absencii Bacaryho Sagnu. Obranca Citizens však stále stehenný sval dokopy nedal a nezahrá si dlhšie. (ESPN)

LIVERPOOL: Nový športový riaditeľ bol včera vymenovaný na Anfield Road. Do funkcie vstúpil Michael Edwards, ktorý bol doteraz technickým riaditeľom. (Guardian)

CHELSEA: Členok Cesca Fabregasa je už v poriadku, stihol si zatrénovať s tímom a pred dnešným domácim duelom proti Evertonu je pripravený nastúpiť. (metro.co.uk)

ARSENAL & WEST HAM: Zranenie minulý rok znepríjemnilo Carlovi Jenkinsonovi hosťovanie u The Hammers, ale 24-ročný pravý bek už dohaduje ďalšie dočasné pôsobenie v tomto tíme. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Trénovanie s prvým mužstvom síce dalo Bastianovi Schweinsteigerovi nádej, že si v 11. kole zahrá, ale nestane sa. Nemec ostáva v nemilosti trénera Josého Mourinha a nepomohlo mu ani zranenie Paula Pogbu. (ESPN)

LEICESTER CITY: Namiesto pôvodných štyroch týždňov by mohol brankár Kasper Schmeichel absentovať až šesť. So zlomenou rukou sa včera podrobil operácii. (Skysports.com)

WATFORD: Zajtrajší náročný zápas na pôde Liverpoolu budú zrejme musieť Sršni zvládnuť bez Sebastiana Prödla. Toho postihli svalové problémy. (Independent)

WEST BROMWICH: Belgický reprezentant Nacer Chadli nenastúpi v zápasoch s Holandskom a Estónskom. WBA ho zapísali na najbližšie dva týždne na listinu zranených hráčov. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: The Eagles dnes čaká zápas s Burnley a vynechá ho zrejme Bakary Sako. Francúzsky záložník si na tréningu zranil trieslo a je v opatere lekárov. (klubový web)