Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.)

nedeľa, 6. november 2016 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Naposledy sa stopér Mamadou Sakho zmestil do ligovej zostavy ešte v 27. kole minulej sezóny. Podľa viacerých zdrojov by mu mal byť znížený plat na polovicu a v januári potom odíde na hosťovanie. (Daily Star)

LIVERPOOL & TOTTENHAM: Presun do Anglicka sa črtá 25-ročnému útočníkovi Moussovi Maregovi z Porta. Záujem už naznačili The Reds aj londýnski Spurs. (Express)

MANCHESTER CITY: Citizens včera nečakane len remizovali s Middlesbrough 1:1. Špeciálnu spomienku na duel môže mať aspoň Sergio Agüero, ktorý strelil svoj 150. gól v belasom. (Daily Mail)

ARSENAL: Nechýbalo veľa a Arséne Wenger mohol už viesť Real Madrid. Stálicu The Gunners údajne kráľovský klub dlho lanáril a až potom sa rozhodol pre Zinedina Zidana. (Express)

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimovic podpísal v Manchestri kontrakt len na rok a po ňom ho možno čaká ďalšia zmena. O Švédove služby sa hlási americké LA Galaxy. Minimálne hosťovanie potom čaká aj Memphisa Depaya, o ktorého bojuje Fenerbahce Istanbul. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Najbližšie dve prestupové obdobia prinesú v kádri veľké zemetrasenia. Coach José Mourinho má v pláne predať až osmičku hráčov a obzrieť sa po ich náhrade. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid znova zamerá svoju pozornosť na gólmana Davida De Geu z Manchestru United. Vicemajstri Španielska hľadajú spoľahlivú jednotku do svojej svätyne. (tribalfootball.com)

CRYSTAL PALACE: Reprezentácia sa stáva pre 23-ročného krídelníka Wilfrieda Zahu nedosiahnuteľnou métou. Údajne preto zvažuje zmenu občianstva, aby mohol reprezentovať rodné Pobrežie Slonoviny. (The Sun)

WEST BROMWICH: Zlá fyzická kondícia je aj naďalej dôvodom vynechávania Saida Berahina zo zostavy. Ten je najnovšie mimo prvého tímu, vo Francúzsku, kde sa pripravuje individuálne. (skysports.com)