Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)

nedeľa, 6. november 2016 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dlhé čakanie na návrat do zápasového programu sa pre Luku Modrića skončilo. Chorvátsky záložník nechýba na súpiske pre dnešný zápas proti Leganés. (sport-english.com)

REAL MADRID: Domáce stretnutie s nováčikom z Leganés vynechá útočník Karim Benzema. Vyradili ho problémy s členkom a minimálne tento duel vynechá. (Goal.com)

REAL MADRID: Biely balet znova zamerá svoju pozornosť na gólmana Davida De Geu z Manchestru United. „Kauzu“, ktorá nachvíľu utíchla, oživila strata dôvery v Keylora Navasa. (tribalfootball.com)

BARCELONA: Niekoľko špekulácií spomínalo možný odchod Luisa Suáreza z Katalánska. Pre autora desiatich tohtoročných ligových gólov je tak pripravovaná nová zmluva. (Independent)

BARCELONA: Katalánci stále hľadajú posilu na kraj obrany a v užšom výbere sú traja futbalisti: João Cancelo z Valencie, Cédric Soares zo Southamptonu a Serge Aurier z PSG. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Nečakanú prehru po dvoch pokutových kopoch včera v San Sebastiáne zažil tím Diega Simeoneho. „Nehľadáme výhovorky. Je pravdou, že vonku sa nám hrá ťažko.“ konštatoval sklamaný lodivod s vedomím, že Barça a Real majú šancu v tabuľke opäť odskočiť. (ESPN)

DEPORTIVO: Včerajšiu remízu s Granadou 1:1 absolvoval Marlos Moreno len do 61. minúty a potom si zranil členok. Napriek nepríjemne vyzerajúcej situácii klub oznámil, že ide len o výron. (Marca)