Main Content

Gyömbér sa vracia, a to rovno na štadiónoch svetových veľkoklubov

nedeľa, 6. november 2016 12:40 | Autor: Filip Chudý

Gyömbér sa vracia, a to rovno na štadiónoch svetových veľkoklubov
Gyömbér sa vracia, a to rovno na štadiónoch svetových veľkoklubov | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentant Norbert Gyömbér by sa čoskoro mal dostať z ďalšieho svojho zranenia. Jeho pripravenosť by mali následne preveriť exkluzívni súperi.

Pozitívna správa týkajúca sa slovenského futbalového reprezentanta Norberta Gyömbéra dorazila z Talianska. Ten pre zlomeninu lýtkovej kosti absentuje na trávnikoch od polovice septembra, ale dlho by už nemal. „Tvrdo na sebe pracujem. Myslím, že už po reprezentačnej prestávke sa budem môcť vrátiť,“ citoval Gyömbéra web corrieredellosport.it.

Zaujímavé je to, že na jeho Pescaru čaká po reprezentačnej prestávke náročný program. Najprv to bude zápas na pôde Juventusu Turín a následne ďalší vonkajší zápas, tentoraz na pôde AS Rím, z ktorého Gyömbér v Pescare hosťuje. „Pre mňa by to bol zvláštny zápas, ale dôležité sú všetky stretnutia, pre mňa už len z toho dôvodu, že som nemohol hrávať. Je ťažké nebyť na trávniku a nemôcť pomôcť tímu, zvlášť, keď sa veľmi mužstvu nedarí,“ referoval slová nášho reprezentanta spomínaný taliansky portál.

Pescara totiž bojuje o záchranu, pričom v nedeľu hostí priameho konkurenta Empoli. No pre nás je dôležité to, že talentovaný slovenský futbalista sa pomaly vracia do hry a už v budúcom roku by mohol pomôcť aj našej reprezentácii, za ktorú naposledy nastúpil v prvom kvalifikačnom zápase proti Anglicku.