Main Content

Jamie Carragher na Twitteri podpichol fanúšikov Evertonu

pondelok, 7. november 2016 14:17 | Autor: Dávid Lech

Jamie Carragher na Twitteri podpichol fanúšikov Evertonu
Jamie Carragher na Twitteri podpichol fanúšikov Evertonu | zdroj: twitter

Bývalá opora defenzívy Liverpoolu Jamie Carragher ukončil svoju kariéru v roku 2013, no nenávisť voči mestskému rivalovi z Evertonu mu ostala. Na sociálnej sieti Twitter svojím vyjadrením pobavil futbalovú verejnosť.

Carragher už v dorasteneckom veku pôsobil v štruktúrach Liverpool FC. Svoj debut vo „veľkom futbale“ v drese The Reds absolvoval v roku 1996 a na Anfield Road zotrval až do konca kariéry, teda do roku 2013. Nastúpil do vyše 500 stretnutí a v súčasnosti ho možno považovať za legendu tímu.

Počas včerajšieho zápasu medzi Liverpoolom a Watfordom (6:1) na sociálnu sieť Twitter pridal  status v znení „Nik v Premier League nehrá lepšie ako Coutinho,“ čím vyzdvihol výkony 24-ročného Brazílčana hrajúceho v jeho bývalom a jedinom klube.

Liverpoolsky novinár Tony Scott na tweet reagoval veľmi pohotovo, keď poukázal na formu Edena Hazarda z Chelsea. 38-ročný veterán, ktorý sa v súčasnosti venuje svojej medzinárodnej futbalovej škole, na to zareagoval vtipne, keď poznamenal: „Ráta sa včerajšok, keď to bolo proti Evertonu?

Hazard prispel k výhre Chelsea nad Evertonom (5:0) dvoma peknými gólmi, Coutinho k výhre Liverpoolu nad Watfordom jedným presným zásahom a jednou asistenciou.