Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.)

pondelok, 7. november 2016 12:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Oficiálny podpis zmluvy má dnes na programe Cristiano Ronaldo. Sedemgólový strelec v súčte všetkých súťaží sa upíše do roku 2021, teda na ďalšie tri roky. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Poriadne rušno je momentálne okolo Antoina Griezmanna. Na francúzskeho útočníka bude v zime vo veľkom poľovať Chelsea, Manchester City aj Manchester United. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: 29-ročnému krídelnému útočníkovi Alessiovi Cercimu by nepochybne prospela zmena klubu. V tomto smere sa naskytá možnosť prestupu do rímskeho Lazia. (Football-Italia.net)

SEVILLA: Ľavý obranca Leonel Vangioni za AC Miláno v tomto ročníku ešte nenastúpil a podľa všetkého prestúpi. Prvé informácie hovoria o aktuálne piatom celku Primera División. (fichajes.com)

BILBAO: Baskovia mali včera veľkú šancu dotiahnuť sa na Sevillu a miestenku do Európskej ligy. K tomu však potrebovali vyhrať na pôde Espanyolu, čo nevyšlo. Za celý zápas netrafili bránu súpera ani raz, a tak museli byť radi za remízu 0:0. (Eurosport)

DEPORTIVO: Útočník Marlos Moreno, ktorý si v zápase s Granadou zranil členok, nakoniec nemusí vynechať ani jeden duel. Do 19. novembra sa na zápas so Sevillou dá dokopy. (sport.es)