Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.)

pondelok, 7. november 2016 12:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Krátko po odhalenom záujme Realu Madrid sa hlási aj ďalší veľkoklub bojujúci o Sergia Agüera. Na útočnú hviezdu City zacielil Paris Saint-Germain. (Express)

LIVERPOOL: Mužstvo z Anfield Road sa zaujíma o 18-ročného ofenzívneho záložníka Christiana Pulisica z Dortmundu. Amerického reprezentanta skúsia priviesť už v januári. (Mirror)

LIVERPOOL: Výborná forma Liverpoolu bola včera odmenená poskočením na prvé meisto. Remízy Arsenalu a Manchestru City bezo zvyšku využil domácim triumfom nad Watfordom 6:1. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Víťazstvu nad Swansea City 3:1 dopomohol Zlatan Ibrahimovic dvomi gólmi, ktoré majú význam pre históriu celej súťaže. Premier League sa totiž dočkala zásahu s poradovým číslom 25 000. (Goal.com)

MANCHESTER UNITED: Pokračovanie v Manchestri si predbežne dohodol záložník Ander Herrera. Tomu ešte beží kontrakt do roku 2018, ale plánuje ho predĺžiť. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED & SOUTHAMPTON: Stopér Virgil van Dijk žiari vo farbách Svätcov, ale zdržať by sa u nich už dlho nemusel. S ponukou 30 miliónov libier prídu Diabli. (Independent)

ARSENAL & TOTTENHAM: Včerajšie severolondýnske derby na Emirates Stadium prinieslo remízu 1:1. Naďalej tak platí, že Spurs naposledy vyhrali u svojho rivala pred šiestimi rokmi, zatiaľ čo posledné tri súboje na pôde Kanonierov skončili zmierlivo. (Guardian)

TOTTENHAM: Včerajší veľký zápas s Arsenalom musel vynechať Delle Alli a neostane len pri ňom. Zranenie kolena ho odpíše na niekoľko týždňov. (BBC)

WEST HAM: Lákavé ponuky z Číny by po štyroch rokoch mohli ukončiť pôsobenie Andyho Carrolla u The Hammers. V prípade prestupu by si mohol týždenne zarobiť 300 tisíc libier. (Express)

WEST HAM: Mesačný pobyt na listine zranených hráčov si na nedávnom tréningu spôsobil talentovaný Reece Oxford. Reprezentant do 18 rokov má zranený členok. (Mirror)