Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)

utorok, 8. november 2016 10:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Derby s Tottenhamom (1:1) stále doznieva a pochvalu si vyslúžil najmä Petr Čech. Ten zneškodnil dva streleckých pokusov a v bráne stál už vo svojom 500. ligovom zápase. (sports.yahoo.com)

ARSENAL: Niekoľkokrát pre médiá Hector Bellerín vyvrátil reči o odchode, čo čoskoro portvrdí aj činom. Napriek stále platnej zmluve na dva roky čoskoro podpíše predĺženie spolupráce. (Goal.com)

LIVERPOOL: Predĺženie spolupráce s Emrem Canom by čoskoro mali ohlásiť The Reds. 22-ročný stredopoliar je aktuálne viazaný len do konca sezóny 2017/18. (Mirror)

LIVERPOOL: Jürgen Klopp krotí emócie potom, ako sa klub dostal na ligové čelo. „Ak si niekto myslí, že bodový náskok po 11 kolách je veľkým znamením, takému človeku naozaj pomôcť neviem. Musíme ostať pokojní, hoci to je najlepšia pozícia, akú si viem predstaviť.“ vyhlásil na tlačovej konferencii. (Express)

TOTTENHAM: Walesania sa pripravujú na kvalifikačné súboje so Srbskom a Írskom, no chýbať v nich bude Ben Davies. Ľavý obranca si v zápase s Leverkusenom zranil členok. (talksport.com)

EVERTON: Plnú dôveru má v Ronaldovi Koemanovi iránsky majiteľ Farhad Moshiri. „Nemáme žiadne finančné obmedzenia. Manažér je odhodlaný a nemilosrdný. Pokiaľ sa mu výkony niektorého hráča nepáčia, kúpi nového. Koeman je Koeman a ja ho podporujem.“ vyhlásil pre verejnosť. (skysports.com)

EVERTON & WEST HAM: Útočník Lukasz Teodorczyk hosťuje z Dynama Kyjev v Anderlechte a veľký záujem je oňho v Anglicku. Vie sa minimálne o záujme z Liverpoolu a Londýna. (Mirror)

SUNDERLAND: Chorvátsky obranca v službách Dynama Kyjev, Domagoj Vida, možno Ukrajinu opustí a po skúsenostiach zo Záhrebu či Leverkusenu zamieri na Stadium of Light. (Mirror)

HULL CITY: Osemnásty tím ligy v nedeľu otočil skóre zápasu so Southamptonom, ale zaplatil za to dvomi futbalistami. William Keane si zranil koleno a Abel Hernández trieslo. (BBC)