Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.)

utorok, 8. november 2016 10:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Ďalší míľnik dosiahol v Barçe Lionel Messi. K víťazstvu nad Sevillou prispel jedným zásahom, a ten bol už v Španielsku jeho päťstým, z toho 320. v La Lige. (BBC)

SEVILLA: Záujem Barcelony či Chelsea síce záložníkovi Stevenovi N'Zonzimu lichotí, ale jeho lojalitu k Los Rojiblancos to nezmení a v súčasnom klube plánuje zotrvať. (Express)

CELTA VIGO: Verejnú pochvalu od coacha Eduarda Berizza dostali hráči za vybojované víťazstvo 2:1 nad Valenciou. Tím, podľa jeho slov, ukázal veľký charakter a poradil si s dobre organizovaným súperom, čo ho v tabuľke drží na ôsmej priečke. (sportsmole.co.uk)

BETIS: Reči o budúcnosti na lavičke Gusa Poyeta nevyrušujú a sústredí sa na svoju prácu. Španielska tlač pritom naznačuje jeho blížiaci sa koniec, keďže zeleno-bieli sú 14., len dva body nad zónou zostupu. (sportsmole.co.uk)

OSASUNA: Vedenie klubu včera odvolalo trénera Enriqueho Martina. Šesťdesiatnik odchádza po 11 kolách, v ktorých nazbieral 7 bodov. To stačí na priebežné 19. miesto. (as.com)

OSASUNA: Šesť až osem mesiacov sa na maródke zdrží stredopoliar Didier Digard. Dôvodom je zranené koleno, ku ktorému prišiel ešte pred dvomi týždňami v zápase s Bilbaom. (sport.es)