Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.)

streda, 9. november 2016 11:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci sa po repzentačnej prestávke predstavia doma proti Malage a chýbať by už nemusel Gerard Piqué. Ten si stihne doliečiť zranený členok. (Goal.com)

REAL MADRID: Najbližšie tri mesiace si nezahrá záložník Toni Kroos so zlomenou kostičkou v nárte. Hrať nebude v reprezentácii, ale ani v ligovom derby s Atléticom či v Lige majstrov proti Sportingu. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Nepravdepodobne sa javí možnosť, že by Niklas Süle ostal v Hoffenheime aj cez zimu. 21-ročného stopéra sa pokúsia kúpiť Los Colchoneros. (tuttomercatoweb.com)

VILLARREAL: 25-ročný záložník Manu Trigueros je na východe Španielska spokojný, a tak podpísal novú zmluvu. Verný tomuto zamestnávateľovi ostane do leta 2022. (tuttomercatoweb.com)

BETIS: Trénerovi Gusovi Poyetovi bola síce vyjadrená podpora, ale novinári i tak hľadajú budúce náhrady. Najviac sa píšem o Javim Graciovi, ktorý po odchode z Málagy zakotvil v Kazani. (Marca)

LAS PALMAS: Súd vymeral záložníkovi Sergiovi Araújovi 9 mesiacov vo väzení. Podľa španielskych zákonv je však možné si tresty nižšie ako 2 roky odpykať na slobode, čo bude aj Argentínčanov prípad. Dôvodom trestu bola odmietnutá dychová skúška a pridružil sa aj zákaz šoférovania na dva roky. (Football-España.net)