Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)

streda, 9. november 2016 11:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Bastian Schweinsteiger nie je súčasťou ďalších plánov v Manchestri a v januári pravdepodobne odíde. Médiá už píšu o prvom záujemcovi, ktorým sú Karamelky. (Daily Star)

ARSENAL: 85 gólov v drese The Gunners má na konte Olivier Giroud. Otázkou je, ako bude vyzerať jeho budúcnosť. V posledných dňoch rokuje o podmienkach predĺženia zmluvy. (Daily Star)

CHELSEA: Milánske AC sa zaujíma o 32-ročného obrancu Branislava Ivanovica. Ten je v Londýne od roku 2008, ale v prebiehajúcom ročníku vypadol zo základu. (calciomercato.com)

CHELSEA: Odvážne a odhodlane vidí túto sezónu Cesc Fabregas, pokiaľ ide o jeho pozíciu. Odmietol prestup do Číny a vyhlásil, že hodlá zabojovať na Stamford Bridge o svoje miesto. (Metro)

CHELSEA: Stále nedorástol na „áčko“ 23-ročný záložník Marco van Ginkel a už teraz pláuje ďalšie hosťovanie. Minulý rok strávil v PSV a teraz si hľadá už svoj štvrtý dočasný klub. (clubcall.com)

LIVERPOOL: The Reds zamerali svoju pozornosť na 21-ročného útočníka Sardara Azmouna, ktorý háji farby Rostova. Iránčan sa v tomto ročníku trafil raz v lige a raz v Lige majstrov. (Guardian)

SWNASEA CITY: Predĺženie zmluvy oznámil 20-ročný útočník Oliver McBurnie. Mládežnícky reprezentant Škótska bol zaviazaný do leta 2018, čo sa ponovom natiahlo na ďalší rok. (tribalfootball.com)

SWANSEA CITY: Návšteva špecializovaného lekára čaká krídelníka Jeffersona Montera. Ten si zlomil kostičku v ruke, ale za istých okolností by ho to o ďalšie duely pripraviť nemuselo. (BBC)

HULL CITY: Presné informácie o zranení Abela Hernándeza prišli z KCOM Stadium. Uruguajský útočník bude pre svalové zranenie pauzovať štyri týždne. (Daily Mail)