Main Content

Športový svet sa zabáva na víťazstve Donalda Trumpa v amerických voľbách (paródie vnútri)

streda, 9. november 2016 16:29 | Autor: Martin Gregor

Športový svet sa zabáva na víťazstve Donalda Trumpa v amerických voľbách (paródie vnútri)
Športový svet sa zabáva na víťazstve Donalda Trumpa v amerických voľbách (paródie vnútri) | zdroj: © TASR

Víťazstvo Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách je veľkým prekvapením aj pre športový svet. Americkému magnátovi sa pôvodne pripisovali len minimálne šance na úspech. Stávkové kancelárie v deň, kedy oznámil kandidatúru, vypísali kurz na jeho víťazstvo v pomere 150:1.

Internet dnes žije výsledkami volieb v USA. Že sa Donald Trump stane 45. prezidentom USA, zasiahlo aj športový svet. Ten si robí z celej situácie najmä zábavu. Vyberáme tie najzaujímavejšie vtipy zo sociálnych sieti.

,,Čo do pekla? Dajme všetkým idiotom na svete moc a sledujme, čo sa stane,“ komentoval víťazstvo Trumpa nahnevaný belgický stopér Vincent Kompany.

,,Nemôžem uveriť tomu, čo vidím. To je trápne,“ napísal zas k výsledkom futbalista Jan Vertonghen z Tottenhamu.

Hitom sa stalo upravené video slávneho pošmyknutia Stevena Gerrarda v sezóne, kedy bol Liverpool blízko k ligovému titulu. V úlohe legendy The Reds Hillary Clintonová, ktorá nespracovala prihrávku od Baracka Obamu.

Pobavilo tiež video, na ktorom je Donald Trump prirovnaný k Zidanovi a jeho slávnej hlavičke vo finále MS 2006. Či však dostane Trump červenú kartu podobne, ako vtedy francúzska hviezda, zatiaľ nevieme.

,,Hillary Clintonová skóruje v poslednej minúte. Američania šalejú. Ale počkať, rozhodca (Donald Trump) zdvihol zástavku, je to ofsajd! Gól neplatí ..."

Dámy a páni predstavujeme vám nového prezidenta USA ..

… a toto je jediná osoba, ktorá môže zachrániť Ameriku.