Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)

štvrtok, 10. november 2016 08:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Žltá karta Lionela Messiho zo zápasu proti Seville, proti ktorej sa Katalánci odvolali, ostane v platnosti. Argentínska hviezda bola takto napomenutá za zdržovanie hry pri víťazstve 2:1. (ESPN)

REAL MADRID: Naďalej váha o svojej budúcnosti James Rodriguez. Ten si stále nevie nájsť stabilné a pravidelné miesto v zostave, čo chce dokonca riešiť odchodom z Madridu. (Metro)

ATLETICO MADRID: Predĺženie zmluvy Kokeho by mohlo byť otázkou krátkeho času. V klube je zaviazaný do leta 2019, ale sám by pokojne zotrval aj dlhšie. (ESPN)

CELTA VIGO: 22-ročný útočník José Naranjo zrejme dočasne Os Célticos opustí a odíde na hosťovanie. Dôvodom je jeho nevyužívanie v prvom tíme. (Marca)

DEPORTIVO: Predĺženie zmluvy v priebehu budúceho týždňa podpíše brazílsky obranca Sidnei. V La Coruñi je ako kmeňový hráč len rok, ale predtým ju spoznal z hosťovania. (Football-Espana.net)

OSASUNA: Dorišený je nový tréner Palmplončanov, ktorý nahradí odchádzajúceho Enriqueho Martina. Je ním 61-ročný Španiel Joaquin Caparros, ktorý naposledy viedol Granadu. (Marca)

BETIS: Tlač priniesla meno ďalšieho trénera, ktorý by mohol zasadnúť na lavičku zeleno-bielych. Ide o Manuel Pellegriniho, niekdajšieho kormidelníka Realu Madrid, Malagy či Manchestru City. (futbol.as.com)