Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)

štvrtok, 10. november 2016 08:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Záujem o Pierre-Emerick Aubameyanga mal vyvrcholiť letnou ponukou vo výške 80 miliónov libier. Tá bola síce odmietnutá, no Gabončan je stále spájaný s Premier League. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & BURNLEY: Rozruch okolo 23-ročného obrancu Michaela Keana na čas utíchol, ale neupadol. Futbalistu The Clarets majú na muške United. (Independent)

LIVERPOOL: V súvislosti s reprezentačnou prestávkou a intenzitou Premier League sa Jürgen Klopp rozhodol dať svojim zverencom týždeň voľna. Do služby sa budú hlásiť až krátko pred duelom so Southamptonom. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Danny Ings po operácii kolena začal s rehabilitáciou. To všetko s vedomím, že v aktuálnej sezóne si už nezahrá a pre budúcu bude veriť vo viac šťastia a zdravia. (klubový web)

CHELSEA: Oba kluby z Milána javia záujem o Johna Obiho Mikela. Jeho odchod zo Stamford Bridge je už pomerne jasnou vecou, ale otázny stále ostáva jeho nový zamestnávateľ. (Express)

SOUTHAMOPTON & CRYSTAL PALACE: The Saints majú záujem o Yohana Cabaye. 30-ročný záložník hrá v Crystal Palace od leta 2015, kam prišiel z francúzskeho PSG. (tuttomercatoweb.com)

EVERTON: Karamleky hľadajú posily, a to dokonca aj v tretej lige. V tamojšom Charltone sa im zapáčil 19-ročný útočník Ademola Lookman. (Mirror)

TOTTENHAM: Vynechané severolondýnske derby a reprezentačné zápasy nebudú pre Bena Daviesa jedinými. Zranený členok ho do hry nepustí niekoľko týždňov. (skysports.com)