Main Content

Aguero sa vyjadril k jeho údajne zlému vzťahu s Guardiolom

štvrtok, 10. november 2016 13:57 | Autor: Jakub Vaverka

Aguero sa vyjadril k jeho údajne zlému vzťahu s Guardiolom
Aguero sa vyjadril k jeho údajne zlému vzťahu s Guardiolom | zdroj: © TASR

V médiach sa opäť špekuluje o odchode Sergia Aguera z Manchestru City. Dôvodom má byť jeho zlý vzťah s Guardiolom.

Anglické médiá už zhruba mesiac tvrdia, že Sergio Aguero v lete opustí Manchester City. Dôvodom má byť jeho nie veľmi pozitívny vzťah s novým trénerom Citizens Pepom Guardiolom. Portál 101greatgoals.com uvádza Argentínčanove slová o spolupráci so španielskym kormidelníkom, ktoré však tieto tvrdenia absolútne dementujú.

„Nikdy som nemal problém s Guardiolom a on nikdy nemal problém so mnou. Keď som niečo potreboval, vždy mi pomohol a poradil,“ povedal veľký kamarát Lionela Messiho.

Aguero je momentálne na zraze s národným tímom, ktorý čaká náročný kvalifikačný zápas proti Brazílii. V prebiehajúcom ročníku patrí medzi najlepších hráčov City. Gólovo sa presadil aj pri výhre 3:1 v Lige majstrov proti FC Barcelona. V Premier League má na konte 8 gólov v 9 stretnutiach.

„Po neúspešnom zápase s Paraguajom som bol na tom po psychickej stránke veľmi zle. Guardiola mi dosť pomohol. Povedal mi, aby som nedával zbytočnú pozornosť tomu, čo kto hovorí. Moje sústredenie zameral na víťazstvá,“ pochválil trénera, ktorého podľa médii nemá v láske.

V britskej tlači sme mali možnosť pred pár dňami čítať, že Sergio Aguero v lete opustí Manchester City a zamieri do Realu Madrid. Aj tieto fámy však vyvrátil. „Momentálne som spokojný v Manchestri City. V deň, kedy tento klub opustím sa vrátim do Independiente. Ako dlho sa už píše o mne a Reale Madrid? Som veľmi rád, že som hráčom City, o to viac, keď je trénerom Pep.“

Aguero opustil Independiente v roku 2006, keď prestúpil do Atlética Madrid. Z tadiaľ sa pred sezónou 2011/2012 sťahoval do Manchestru.