Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.)

piatok, 11. november 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Trojtýždňové liečenie má pred sebou stopér Samuel Umtiti. Dôvodom je zranený stehenný sval, ktorý hlásil po tréningu francúzskej reprezentácie. (sport-english.com)

BARCELONA: Už teraz je známe, že v sezóne 2017/18 bude Barça nosiť na hrudi nového sponzora. Z odevu sa nevytratí ani „Qatar Airways“, no nájde si menej výrazné miesto. (sport-english.com)

REAL MADRID: Výraznou mierou sa priblížil návratu k zápasom 24-ročný záložník Casemiro. Defenzívny Brazílčan utrpel ešte v septembri vážne zranenie členka. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Hviezdny Antoine Griezmann v rozhovore vyhlásil, že by si rád jedného dňa zahral v klube s Paulom Pogbom. Keďže jeho krajan patrí Manchestru United, práve tento celok sa stal topkandidátom na zisk francúzskeho forwarda. (foxsports.com)

BETIS: Aj vedenie Los Verdiblancos má len jedny nervy a Gustavo Poyet zrejme bude z pozície coacha odvolaný. Dôvodom sú zlé výsledky, neatraktívna hra, kritika fanúšikov a priebežné 14. miesto, pričom prehra vo Villarreale mala byť jeho posledným duelom. (Marca)

GRANADA: Krajný obranca Dimitri Foulquier odohral v minulom ročníku 21 zápasov, v tomto zatiaľ len tri. Dôvodom bolo svalové zranenie, ktoré ho sužovalo, ale už je minulosťou. (Marca)

DEPORTIVO: Hosťovanie zo Stoke City u Turcos si útočník Joselu zatiaľ vôbec neužíva. Po doliečení zraneného kolena síce už začal trénovať, ale bolesť sa ozvala opäť. (sport.es)