Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)

piatok, 11. november 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Náhla absencia Vincenta Kompanyho v zápase Belgicka s Holandskom nebola zavinená zranením. Defenzívna opora Citizens sa pred zápasom len necítila dobre. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Odchod do Realu Madrid či PSG bol len výmyslom, vyhlásil Sergio Agüero. Zároveň dodal, že ak niekedy prestúpi, bude to len do materského Independiente. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Približne mesiac nebudú mocť na Old Trafford počítať so zraneným Chrisom Smallingom. Toho trápi zlomený palec na nohe. (metro.co.uk)

ARSENAL: Súčasťou španielskeho výberu do 21 rokov bol aj Hector Bellerín, no do zápasu sa nezapojí. Dôvodom je zranený členok, pre ktorý výpravu opustil. (Mirror)

ARSENAL: Zaujímavú postavu by do funkcie športového riaditeľa mohli angažovať The Gunners. Špekuluje sa o Robertovi Pirésovi, ktorý by sa takejto ponuke vôbec nebránil. (Express)

LIVERPOOL & WEST BROMWICH: Mamadou Sakho si znepriatelil trénera Kloppa a v januári prestúpi. Najreálnejšie sa javí možnosť, že ostane v Anglicku, konkrétne u The Baggies. (Guardian)

CHELSEA: Dôležitým cieľom pre zimné prestupové obdobie je Marco Verratti. Pre 24-ročného záložníka Paris Saint-Germain by sa Londýnčania vzdali aj Cesca Fabregasa. (tribalfootball.com)

TOTTENHAM: Nebezpečné zranenie hlavy Vincenta Janssena z medzištátneho zápasu Holandsko - Belgicko pozná presnú diagnózu. Ide o otras mozgu a 22-ročný útočník určite nenastúpi proti Luxembursku. (Telegraph)

TOTTENHAM: Francúz Hugo Lloris prežíva v bráne ďalšiu dobrú sezónu. V 9 zápasoch inkasoval len päťkrát a opäť hrozí jeho odchod. Vedenie klubu mu navyše odkázalo, že ak by súhlasil s predĺžením spolupráce, veľkého zvýšenia platu sa nedočká. (metro.co.uk)

SWANSEA CITY: Lekár odobril Jeffersonovi Monterovi ortézu, ktorá bude chrániť jeho zlomenú ruku v zápasoch. Pre Ekvádorčana bolo dôležité, že si zlomenina nevyžiadala operáciu. (Daily Mail)