Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)

sobota, 12. november 2016 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zdravotné problémy nepustili Karima Benzemu do zápasu proti Leganés (3:0), no ostane len pri tom. O týždeň proti Atléticu Madrid je pripravený nastúpiť. (AS.com)

BARCELONA: Žiari v Liverpoole aj v drese Brazílie, a tak nie je divu, že sa oňho zaujímajú viaceré kluby. Reč je o Philippovi Coutinhovi, ktorý sa stal letnou prestupovou prioritou Kataláncov. (Metro)

ATLÉTICO MADRID: Dva týždne bol mimo diania Nicolas Gaitán. Svalové zranenie však už ustúpilo, naplno trénuje a do ďalších duelov bude stopercentne fit. (Eurosport.es)

BILBAO: Baskovia trénujú počas reprezentačnej prestávky bez Óscara de Marcosa. Španielsky zadák má zranenú ľavú nohu a je zatiaľ otázne, dokedy bude chýbať. (mundodeportivo.com)

REAL SOCIEDAD: Dva roky naviac si v San Sebastiáne zabezpečil David Zurutuza. 30-ročný francúzsky záložník bol doteraz viazaný len do konca sezóny. (mundodeportivo.com)

LAS PALMAS: Zranenie z tréningu si odniesol stopér Mauricio Lemos. Uruguajčan v doterajšom priebehu sezóny nastúpil štyrikrát, pritom len v dvoch prípadoch na plných 90 minút. (laprovincia.es)

LAS PALMAS: Veľké predlžovanie zmlúv mali včera na programe Los Amarillos. Nanovo sa upísal obranca Pedro Bigas, záložník Roque Mesa a forwardi Jonathan Viera a José Artilles. (transfermarktweb.com)

ESPANYOL: Ďalších šesť rokov u Periquitos má pred sebou Marco Roca. 20-ročný záložník včera podpísal predĺženie zmluvy s klubom, ktorému bol verný v celej doterajšej kariére. (lequipe.fr)

BETIS: Podľa očakávania, vedenie nepodržalo coacha Gustava Poyeta. Ten bol z funkcie odvolaný a kormidlo dočasne prevezme Víctor Sánchez. (Goal.com)

ŠPANIELSKO: Dnes reprezentačný program pokračuje aj v kvalifikačnej skupine G. Španieli sa doma postavia proti Macedónsku. V doterajších troch zápasoch nazbierali 7 bodov, pričom oproti jedenástim streleným gólom inkasovali len raz. (Eurosport.com)