Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)

sobota, 12. november 2016 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: 30-ročný útočník Nolito priznáva, že mu chýba Celta Vigo a raz sa tam chce vrátiť. „Moja adaptácia ide dobre, v šatni sa veľa hovorí po španielsky. Preto sa zatiaľ po anglicky neučím.“ prezradil v rozhovore. (skysports.com)

LIVERPOOL: Úvod sezóny nezastihol stredopoliara Geoffreyho Kondogbiu v ideálnom rozpoložení a zvažuje prestup. Jeho kroky by z Interu Miláno mohli smerovať na Anfield Road. (ESPN)

LIVERPOOL: Žiari v Anglicku aj v drese Brazílie, a tak nie je divu, že sa oňho zaujímajú viaceré kluby. Reč je o Philippovi Coutinhovi, ktorý sa stal letnou prestupovou prioritou Barcelony. (Metro)

ARSENAL: Viaceré tímy, predovšetkým z Talianska, zacielili svoju pozornosť na 30-ročného strelca Oliviera Girouda. Novinári očakávajú ponuky z Neapola a AC Milána. (Independent)

ARSENAL: Alexis Sanchez sa ľahšie zranil na tréningu Čile a Arséne Wenger sa obáva „samovražedného“ rozhodnutia. Stredajší duel s Uruguajom by mal vynechať, ale vzhľadom na tesné piate miesto pôjde o duel mimoriadne dôležitý. (BBC)

CHELSEA: The Blues sa zaujímajú o pravého obrancu Fiorentiny, Nenada Tomovica. Srb pôsobí v tomto talianskom celku od sezóny 2012/13. (Daily Star)

STOKE CITY: Januárové nákupy plánujú v Barcelone, a to aj na okraj obrany. Na zozname vyhliadnutých hráčov je 32-ročný Glen Johnson, ktorý patri Hrnčiarom od júla 2015. (Daily Mail)

WEST HAM: Útočník Simone Zaza neskrýva nespokojnosť s hosťovaním v Londýne. Nedarí strelecky sa mu ani výkonnostne, čo možno skončí januárovým návratom do Juventusu. (Express)

WATFORD: Zranenie kolena ukončilo brankárovi Heurelhovi Gomesovi zápas s Liverpoolom (1:6) už v 33. minúte. Hoci sa spočiatku hovorilo o menej vážnom probléme, chýbať bude dlhšiu dobu. (clubcall.com)

ANGLICKO: Britské derby včera jednoznačne vyznelo v prospech Anglicka. V domácom prostredí si poradilo so Škótskom 3:0 a v tabuľke kvalifikačnej skupiny F drží prvé miesto pred Slovinskom a Slovenskom. (BBC)