Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)

nedeľa, 13. november 2016 09:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Reprezentačné povinnosti si obranca Marcelo skrátil na polovicu. Proti Argentíne totiž dostal druhú kvalifikačnú žltú kartu, proti Peru tak hrať nesmie a vrátil sa do Madridu. (as.com)

BARCELONA: Dlhodobý kontrakt sa pokúsi klub vyjednať s Ivanom Rakitićom. Opora tímu v minulej sezóne odohrala 36 ligových zápasov, v tejto už 9, pričom aktuálna zmluva mu platí do roku 2019. (metro.co.uk)

VILLARREAL: 26-ročný stopér Mateo Musacchio môže čoskoro okúsiť Serie A. V kontakte je s tamojším AC Milánom, do ktorého čínski majitelia čoskoro vlejú veľké financie. (calciomercato.com)

VALENCIA: Predĺženie zmluvy s Neapolom prestal vyjednávať Manolo Gabbiadini, čo dáva priestor na jeho prestup. Talianskeho útočníka sa pokúsi kúpiť klub z Mestally. (calciomercato.com)

VALENCIA: Taliansky útočník Simone Zaza hosťuje z Juventusu vo West Hame a jeho situácia je veľmi nejasná. Do hry môžu vstúpiť Los Che, ktorí sa pokúsia tohto reprezentanta kúpiť. (fichajes.net)

VALENCIA: Fanúšik, ktorý v októbri na Mestalle hodil fľašu do oslavujúcich hráčov Barcelony, dostal šesťmesačný zákaz vstupu na štadión a pokutu 3 tisíc eur. Mladík sa za svoj čin ospravedlnil a tvrdí, že ho to mrzelo od momentu, ako fľašu pustil z ruky. (ESPN)

LAS PALMAS: 29-ročný záložník Kevin-Prince Boateng sa upísal v auguste len na rok. Obe strany sú však so spoluprácou spokojné, a tak prišlo k predĺženiu zmluvy do leta 2018. (transfermarktweb.com)

ŠPANIELSKO: Prekvapenie na úkor favorita kvalifikačnej skupiny G sa nekonalo. Španieli včera zdolali Macedónsko 4:0 a naďalej sa držia o skóre pred Talianmi. Utorkový duel s Anglickom si tak môžu naplno užiť. (Daily Mail)