Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)

nedeľa, 13. november 2016 09:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Predaj Diega Costu do Atlética Madrid sa nesmie konať za žiadnu cenu, povedalo si vedenie a pre svojho 28-ročného útočníka chystá nový lukratívny kontrakt. (Mirror)

CHELSEA: Rozhodnutie o svojej budúcnosti naplánoval John Obi Mikel na január. Nigerijský záložník hrá u The Blues už desať rokov, ale v aktuálnom ročníku neodohral ani minútu. (skysports.com)

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: James Rodriguez z Realu Madrid bude podľa všetkého predaný, a to už v zime. Veľký boj oňho zvedie aktuálne druhý a šiesty tím Premier League. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Zadné rady by mohol posilniť 22-ročný obranca Victor Lindelöf. Švéd má síce platný kontrakt s Benficou, no v ňom výkupnú klauzulu 26 miliónov eur. (Goal.com)

MANCHESTER UNITED: Bastian Schweinsteiger už možno pozná svoje budúce pôsobisko. Záujem o nehrajúceho nemeckého záložníka má americký klub Chicago Fire. (Express)

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Veľký prestup by mohol prebehnúť na osi Londýn – Manchester. Mesutovi Özilovi Diabli ponúkajú ročný plat 12,5 milióna libier ročne, ale Kanonieri o jeho odchode nechcú ani počuť. (Independent)

LIVERPOOL: Stredopoliar Mahmoud Dahoud z Mönchengladbachu bol lanárený už v lete, no neúspešne. V januári budú rokovania pokračovať, a to ponúknutou čiastkou 26 miliónov libier. (Mirror)

SUNDERLAND: Hosťovanie v Sportingu Lisabon možno bude u Sebastiana Coatesa zmenené na permanentný prestup. Portugalský klub v takom prípade zaplatí 4,3 milióna libier. (tribalfootball.com)

WATFORD: 25-ročný stopér Pontus Jansson patrí Turínu a hosťuje v Leedsi United. Jeho výkony monitorujú The Hornets, ktorých pozornosť mladému Švédovi veľmi lichotí. (tribalfootball.com)

ANGLICKO: Hladký triumf nad Škótskom, podľa britskej tlače, zaistí Garethovi Southgateovi stabilné miesto reprezentačného trénera. Najbližším súperom Albionu bude v utorkovom prípravnom zápase Španielsko. (Telegraph)