Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)

pondelok, 14. november 2016 09:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Posledné informácie napovedajú, že sa Alexis Sánchez dohodne na predĺžení zmluvy. Jeho nápadníkov to však stále neodrádza a Manchester City aj Juventus si naďalej brúsia zuby. (Mirrror)

LIVERPOOL: Vyše roka nemohol pre zranenie kolenných väzov hrať obranca Joe Gomez. Od včera je však stopercentne fit a pripravený na plnú zápasovú záťaž. (Daily Star)

LIVERPOOL: The Reds sa údajne zaujímajú o situáciu Ardu Turana v FC Barcelona. Turecký záložník tento rok nastúpil v La Lige 8krát, z toho len v štyroch prípadoch na celý zápas. (Goal.com)

MANCHESTER UNITED: Defenzívny záložník Morgan Schneiderlin nie je v Manchestri úplne zakotvený. Na verejnosť totiž prešli informácie o jeho cene a na predaj je za 14 miliónov eur. (calciomercato.com)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Ronald Koeman je odhodlaný v zime získať dve posily od Červených diablov. Sústredí sa na Morgana Schneiderlina a Memphisa Depaya. (skysports.com)

TOTTENHAM: Nepríjemnosťou sa skončilo plnenie reprezentačných povinností pre Mousu Dembelého. Ten sa pre zranenie vrátil do Londýna a čakajú ho podrobné vyšetrenia. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Milánske AC plánuje v januári veľké nákupy, ktoré sa môžu dotknúť aj 25-ročného krídelníka Riyada Mahreza. Ten sa radí medzi top priority Talianov. (Metro)

SOUTHAMPTON: Srbi včera remizovali vo Walese 1:1 a Dušan Tadić si v zápase zlomil nos. Otázkou teraz je, či bude potrebná operácia alebo si len vystačí so špeciálnou krycou maskou. (BBC)

SOUTHAMPTON: Farby Svätcov bude možno už čoskoro hájiť luxemburský reprezentant Laurent Jans. 24-ročný pravý obranca momentálne pôsobí v belgickom Beverene. (Mirror)

STOKE CITY: 32-ročný stredopoliar Glenn Whelan je pilierom zostavy Hrnčiarov, ale pribudol na listinu zranených. Dôvodom je stehenný sval, ktorý ho zradil pri írskom víťazstve v Rakúsku 1:0. (Guardian)