Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)

pondelok, 14. november 2016 09:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Prvý rok v Katalánsku Aleixovi Vidalovi nevychádza ideálne, keď odohral len 16 zápasov. Jeho agent tvrdí, že treba nájsť riešenie, ktorým možno bude prestup do AC Milána. (Football-Italia.net)

REAL MADRID: V národnom tíme to Cristianovi Ronaldovi padá. Včera si Portugalčania poradili s Lotyšskom 4:1, k čomu kapitán prispel 2 gólmi, a to si ešte dovolil nepremeniť penaltu. (BBC)

VILLARREAL: Francúzske kluby sa o Cédrica Bakambuho zaujímali už v lete. Transfer dotiahnutý nebol, no stať sa to môže v zime. 25-ročného útočníka sleduje PSG. (ESPN)

SEVILLA: Andalúzania chcú v zime získať naspäť kanoniera Carlosa Baccu. Toho pred rokom predali do AC Milána za 30 miliónov eur, no teraz opäť kraľuje zoznamu vyhliadnutých posíl. (Football-Espana.net)

CELTA VIGO & BETIS: Počas letnej prestávky bol 22-ročný ľavý obranca Riza Durmisi veľmi blízko k prestupu do Celty. Okolnosti sa nakoniec náhle zmenili a z kodanského Brøndby prestúpil do Sevilly. (Futbol.as.com)

BILBAO: Pod sobotné víťazstvo 4:0 nad Macedónskom sa podpísal aj Aritz Aduriz, čím sa stal najstarším strelcom v histórii španielskej reprezentácie. Opore Athleticu sa to podarilo v 35 rokoch a 9 mesiacoch. (Marca)

DEPORTIVO: Ďalšie sťahovanie nie je vylúčené v prípade záložníka Luisa Alberta. Po letnom prestupe do Lazia Rím ho lanária v La Coruñi, kde počas sezóny 2015/16 hosťoval. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Predĺženie zmluvy udrží Unaia Garciu v tíme do konca sezóny 2018/19. Na stopérskom poste v prebiehajúcom ročníku nastúpil vo všetkých 11 doterajších ligových zápasoch. (Marca)