Main Content

FOTO: Cibulková sa fotila v čipkovanom spodnom prádle. Po dovolenke opäť provokuje (fotky vnútri)

pondelok, 14. november 2016 16:11 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Cibulková sa fotila v čipkovanom spodnom prádle. Po dovolenke opäť provokuje (fotky vnútri)
FOTO: Cibulková sa fotila v čipkovanom spodnom prádle. Po dovolenke opäť provokuje (fotky vnútri) | zdroj: Instagram, TASR

Slovenská tenistka Dominika Cibulková je krásna žena. Také príťažlivé fotky, aké ponúka svojim fanúšikom v týchto dňoch, sme u nej ešte nevideli.

Čerstvá majsterka sveta Dominika Cibulková už dlhšiu dobu zdieľa s fanúšikmi na Instagrame svoje fotografie zo súkromia. Neraz ide o fotky, na ktorých dáva na obdiv svoju príťažlivú postavu. Ukázala ju aj počas zaslúženej dovolenky na Maldivách s manželom Michalom Navarom, z ktorej sú už naspäť na Slovensku. V exotickej krajine oddychovala elitná slovenská hráčka po senzačnom triumfe na Turnaji majsteriek v Singapure.



Galéria: Dominika Cibulková v čipkovanom
prádle + fotky z dovolenky
(17 fotiek v galérii)

Piata najlepšia hráčka sveta sa doteraz fotila najmä v plavkách. Tie však počas fotenia, ktoré sa uskutočnilo v luxusom bratislavskom hoteli, vymenila za čipkované biele spodné prádlo a župan. Malú ochutnávku dala na Instagram, no isté je, že na internete sa čoskoro objavia aj ďalšie zábery z fotenia pre pánsky magazín.

A odozva fanúšikov? V priebehu pár hodín od zverejnenia už vyše 10 tisíc "lajkov" na Instagrame.