Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)

utorok, 15. november 2016 10:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Eden Hazard nedohral nedeľný zápas Belgicka s Estónskom a trávnik opustil so zraneným členkom. Nejde však o nič vážne a proti Middlesbrough má byť fit. (Daily Mail)

CHELSEA: Veľkú rybu sa The Blues pokúsia uloviť z Atlética Madrid. Pôjde o Yannicka Carrasca, ktorý si svoju druhú sezónu v Španielsku užíva 7 gólmi v súčte ligy a Champions League. (tuttomercatoweb.com)

CHELSEA: Talianska tlač hlási, že Antonio Conte rokuje s Neapolom o záložníkovi Amadoum Diawarovi. Defenzívne ladený talent by mohol stáť 40 – 50 miliónov eur. (Express)

ARSENAL & BOURNEMOUTH: Záložník Jack Wilshere sa do zostavy Gunners nezmestil a hosťuje v Bournemouthe. Situáciu sa pokúsi využiť AC Miláno, ktoré na Angličana poľuje. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Arménsky záložník Henrich Mchitarjan odohral len 104 minút, ale pevne verí, že jeho čas príde. Old Trafford opustiť nehodlá a zabojuje o miesto v kádri. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Karamelky sa v poslednom čase netaja záujmom o niekoľkých hráčov Manchestru United, vrátane Wayna Rooneyho. „V Evertone je vítaný. Boli by sme radi, keby naše volanie vyslyšal, pretože v kariére ešte nepovedal posledné slovo.“ povedal coach Ronald Koeman. (Express)

SOUTHAMPTON: Desiaty celok Premier League si v Janove vyhliadol 30-ročného stredopoliara Miguela Velosa. Bývalý hráč Dynama Kyjev či Sportingu sa môže sťahovať už v januári. (Goal.com)

WEST HAM: Niekoľko klubov túži po podpise Dimitriho Payeta, ale jeho predaj vôbec nie je v záujme Kladivárov. Vyhlásil to jeden z čelných predstaviteľov londýnskeho mužstva, David Sullivan. (metro.co.uk)

WEST BROMWICH: Zimné nákupy sú v pláne aj na The Hawthorns, a to nie hocijaké. Pod drobnohľadom je Luciano Narsingh, útočník patriaci PSV Eindhoven. (Mirror)