Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)

utorok, 15. november 2016 10:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Sobotný šláger proti Atléticu Madrid stíha doliečené duo Sergio Ramos – Luka Modrić. Oporu zadných radov aj chorvátskeho záložníka trápili problémy s kolenom. (Daily Mail)

REAL MADRID: Súčasný kontrakt Karima Benzemu končí v lete 2019, ale Real má záujem na jeho zotrvaní. Preto hráčovi ponúkol predĺženie spolupráce a čaká sa na odpoveď. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Veľkú rybu sa Chelsea pokúsi uloviť z Madridu. Pôjde o Yannicka Carrasca, ktorý si svoju druhú sezónu v Atléticu užíva 7 gólmi v súčte ligy a Champions League. (tuttomercatoweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Röntgenové vyšetrenie chodila Antoina Griezmanna zlomeninu nepotvrdilo, a tak autor šiestich ligových gólov môže hrať v blížiacom sa derby s Realom. (Goal.com)

SEVILLA: Rýchla aklimatizácia v spojení s dobrými výsledkami vyniesla Jorgeovi Sampaolimu ocenenie Tréner mesiaca. Jeho tím zo štyroch októbrových zápasov vyhral tri. (as.com)

CELTA VIGO: Najlepším hráčom ligy za október sa stal útočník Iago Aspas. Ten sa rozstrieľal, štatistiky obohatil o päť gólov a aj vďaka tomu sa Celta vytiahla na 8. priečku. (as.com)

VILLARREAL: Novú zmluvu môže očakávať obranca Mario Gaspar. 25-ročný španielsky reprezentant sa upíše do konca sezóny 2021/22, teda o ďalšie tri roky. (tuttomercatoweb.com)

LAS PALMAS: Bleskovo sa zotavil zadák Mauricio Lemos, ktorý sa v posledných dňoch sťažoval na členok. Už sa javí byť v pohode a pripravený na piatkovú predohrávku proti Betisu. (Marca)