Main Content

Slovan opäť dlží hráčom veľké peniaze. Prehovoril Nedorost

utorok, 15. november 2016 12:35 | Autor: Dávid Lech

Slovan opäť dlží hráčom veľké peniaze. Prehovoril Nedorost
Slovan opäť dlží hráčom veľké peniaze. Prehovoril Nedorost | zdroj: © TASR

Slovanu sa napriek zaujímavým posilám zatiaľ nedarí a play-off sa mu vzďaľuje. Aby toho nebolo málo, portál sport24.sk dnes informoval o opätovných veľkých dlhoch klubu voči hráčom. Vraj ide o sumu okolo 2 miliónov eur.

Informáciu o meškajúcich výplatách hráčom Slovana prezradil portálu sport24.sk útočník bratislavského Slovana Václav Nedorost, ktorý v poslednom súboji s Jugrou Chanty-Mansijsk nekontrolovateľne vrazil do mantinelu a natrhol si kĺbové puzdro.

Pán Široký bol v kabíne a sľúbil nám, že do Vianoc to vyplatí. Je to strašná situácia. Už ma to nebaví. Aby som stále myslel na to, či príde, alebo nepríde výplata, to je otrasné,“ otvorene vysvetlil pre sport24.sk zlú finančnú situáciu v klube český hokejista. 

Ako článok ďalej uvádza pri počte hráčov, ich priemerných platoch a počte chýbajúcich výplat by malo ísť až o sumu 2 miliónov eur.

Naposledy sa v médiach písalo o dlhoch Slovana pred začiatkom tejto sezóny. Klub vtedy priznal, že má voči hráčom podlžnosti, no nie zďaleka také vážne, ako v minulosti. Rozpočet belasých je 12 miliónov eur a ako sa zdá, napĺňa sa veľmi ťažko. Po sezóne 2014/2015 dokonca mužstvu hrozilo, že bude musieť KHL opustiť.