Main Content

McGregor vulgárne napadol Trumpa. V roku 2014 predpovedal svoju budúcnosť

utorok, 15. november 2016 14:59 | Autor: Jakub Vaverka

McGregor vulgárne napadol Trumpa. V roku 2014 predpovedal svoju budúcnosť
McGregor vulgárne napadol Trumpa. V roku 2014 predpovedal svoju budúcnosť | zdroj: Instagram, TASR

Írsky MMA bojovník Conor McGregor je v súčasnosti najdiskutovanejšou persónou bojových športov. Držiteľ dvoch opaskov UFC sa pred časom pustil do amerického prezidenta Donalda Trumpa. Navyše, vyzerá to tak, že má vynikajúci odhad budúcnosti.

Jedným z dôvodov, prečo má Conor McGregor vysoký počet fanúšikov, je fakt, že povie, čo si myslí. Nezáleží na tom, kto stojí proti nemu, respektíve o kom v danú chvíľu hovorí. Prakticky nemá problém uraziť kohokoľvek.  Portál The Sport Bible uvádza, že minulý rok sa The Notorious poriadne obul do Donalda Trumpa, súčasného prezidenta USA. „Donald by mohol zavrieť tu jeho veľkú tučnú hubu. Absolútne ma nezaujíma,“ povedal vtedy o budúcom šéfovi Bieleho domu.

McGregorov názor na Donalda Trumpa sa očividne nezmenil. Dokazuje to video z after party írskeho bojovníka po výhre nad Eddiem Alvarezom.  Je vidieť ako Ír spieva pesničku FDT (Fu*k Donald Trump - v preklade ,,je**m Donalda Trumpa'') od YG a Nipseyho Husslea.

Mystic Mac, ako znie jedna z McGregorových prezývok, preukázal, že v seba naozaj verí. V júni 2014, keď sa pripravoval na dovtedy najväčší zápas svojej kariéry v Dubline, napísal na Twitter odvážne tvrdenie. „Dva opasky a podiel v spoločnosti.“

Ako dobre vieme, po vyše dvoch rokoch od toho momentu, po zdolaní Alda a Alvareza, sa McGregor naozaj stal majiteľom dvoch opaskov UFC súčasne. Podarilo sa mu to ako prvému zápasníkovi v dejinách. The Notorious neostal svojej povesti nič dlžný a na Twitter uverejnil aktuálne tvrdenie odkazujúce  na túto spomienku. „Kto o mne pochybuje teraz?“ opýtal sa verejnosti.

Čo sa týka podielu vo vlastníctve UFC, McGregor vidí situáciu jasne. „Mali by sa so mnou pozhovárať, nikto so mnou nehovoril. Kto vlastní spoločnosť teraz? Svoj podiel tam majú celebrity. Kde mám podiel ja? Chcete, aby som tu ostal, poďme sa pozhovárať. Chcem vlastníctvo. Chcem to, čo si zaslúžim. To, čo som si vydobyl.“