Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)

streda, 16. november 2016 08:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Španielska tlač prišla so špekuláciou o odchode Lionela Messiho z Katalánska potom, ako odmietne predĺžiť zmluvu. Podľa Barçy však má ísť len o odplatu za to, že klub odignoroval udeľovanie cien denníka Marca. (ESPN)

BARCELONA & BILBAO: Stopér Yeray Álvarez bol spájaný s prestupom do Katalánska, ale tieto správy označil za vtip. 21-ročný futbalista sa len nedávno prebil do A-tímu a tvrdí, že je odhodlaný hrávať len za Athletic. (sportsmole.co.uk)

REAL MADRID: Nový implulz týkajúci sa Davida De Geu dostali Madridčania. Brankárova zmluva s Manchestrom United, podpísaná v deadline day, obsahuje výkupnú klauzulu na 60 miliónov eur. (Marca)

REAL SOCIEDAD: 24-ročný stredopoliar a odchovanec baskického klubu, Rubén Pardo, utrpel svalové zranenie, ktoré ho udrží mimo zápasového diania minimálne tri týždne. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Zranenie stehenného svalu trápi Choriho Castra. Los Boquerones si v sobotu zahrajú proti Barcelone a štart uruguajského ofenzívneho krídla je otázny. (Marca)

OSASUNA: Zmluvu do roku 2018 podpísal obranca Tano Bonnín. Reprezentant Dominikánskej republiky má na konte štyri štarty, pričom minulý rok patril medzi ústredné postavy pri postupe do La Ligy. (Marca)

ŠPANIELSKO: Atraktívny medzištátny zápas Španielov s Anglickom priniesol vo Wembley remízu 2:2. Hostia tesne pred koncom prehrávali 0:2, ale gólmi Iaga Aspasa a Isca výsledok zachránili. (BBC)