Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)

streda, 16. november 2016 08:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Odchod z Anfieldu by mohol naplánovať útočník Daniel Sturridge. Podľa posledných informácií sú West Ham aj Stoke City odhodlaní ponúknuť 28 miliónov libier. (Independent)

LEICESTER CITY & SUNDERLAND: Vyše 10 miliónov libier si musia pripraviť Čierne mačky, pokiaľ chcú získať 30-ročného útočníka Leonarda Ullou. Ten je v Leicestri dva roky. (Telegraph)

CHELSEA: Dobre to vyzerá s predĺženín spolupráce s útočníkom Diegom Costom. Španielsky reprezentant je momentálne viazaný len do leta 2019, čo by sa však malo čoskoro zmeniť. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Nový implulz týkajúci sa Davida De Geu dostal madridský Real. Brankárova zmluva, podpísaná v deadline day, obsahuje výkupnú klauzulu na 60 miliónov eur. (Marca)

MANCHESTER UNITED: Problémy s kolenom odpísali Waynea Rooneyho z prípravného zápasu proti Španielsku (2:2). Teraz má pred sebou podrobnejšie vyšetrenia. (Mirror)

TOTTENHAM: Sedem hráčov nebude po reprezentačnej prestávke k dispozícii proti West Hamu. Zoznam maródov najnovšie rozšíril aj Christian Eriksen, čím doplnil Janssena, Dembelého, Kanea, Lamelu, Alderweirelda a Alliho. (tribalfootball.com)

WEST HAM: Dve zaujímavé mená sa pripravujú v priestoroch The Hammers. Ide o Kevina Nolana, ktorý býval kapitánom tohto mužstva, a Carltona Colea, ktorý je po odchode zo Sacramenta bez zmluvy. (skysports.com)

WEST HAM & WATFORD: Ponuku na watfordského kapitána Troya Deeneyho pripravujú The Hammers. 28-ročný útočník sa v tejto sezóne Premier League trafil trikrát v 11 zápasoch. (ESPN)

HULL CITY: Ešte pred asiciačným termínom si William Keane zranil koleno a ide o problém vážny. Čaká ho operácia a po nej si v rámci sezóny 2016/17 už nezahrá. (ESPN)

ANGLICKO: Domáci medzištátny zápas so Španielskom priniesol remízu 2:2, pričom Albion mohol pokojne aj vyhrať. V samom závere viedol zásami Adama Lallanu a Jamieho Vardyho o dva góly, ale v 89. minúte a šesťminútovom nadstavení prišlo vyrovnanie. (BBC)