Main Content

McGregor hrozí odchodom: Ktokoľvek vedie túto sra**u, nech príde za mnou!

streda, 16. november 2016 13:47 | Autor: Jakub Vaverka

McGregor hrozí odchodom: Ktokoľvek vedie túto sra**u, nech príde za mnou!
McGregor hrozí odchodom: Ktokoľvek vedie túto sra**u, nech príde za mnou! | zdroj: © TASR

Bitka medzi Eddiem Alvarezom a Conorom McGregorom prebehla v nedeľu ráno nášho času, avšak aj niekoľko dní po tomto súboji obaja aktéri zapĺňajú stránky médií. Porazený Alvarez prvý raz po drvivej porážke prehovoril, McGregor si zas kladie podmienky, aby vôbec pokračoval v zápasení.

Eddie Alvarez prišiel proti McGregorovi o opasok, ktorý získal v júli proti Rafaelovi dos Anjosovi. Na UFC 205 nebude spomínať v najlepšom, k zemi išiel už v druhom kole po technickom KO. „Gratulujem Conorovi k vynikajúcemu výkonu. Celý jeho tím pokračuje v skvelej práci. Klobúk dolu chalani,“ začal svoje vyjadrenie na sociálnej sieti Instagram americký zápasník.

„Čo sa týka môjho výkonu, jediné, čo môžem povedať je, že som to fakt pos*al. Neurobil som nič z toho, čo som natrénoval. Desať týždňov príprav a ja urobím úplný opak. Bojovať spôsobom, akým som to urobil ja, sa rovnalo trestu smrti,“ pokračoval.

Alvarez je z prehry sklamaný, ale rozhodne sa nevzdáva. „Podarilo sa mi dostať na najvyššiu úroveň. Som zo seba sklamaný. Som šťastný, že mám svoje deti a manželku, ktoré mi pomáhajú sa usmievať. Najprv som si myslel, že ma šťastným urobia peniaze, ale mýlil som sa.“

Na záver svojho vyjadrenia, ktoré reprodukoval portál The Sport Bible, Alvarez zhrnul aktuálne pocity. „Aj napriek prehre som si celý týždeň užil. Nikdy som nechcel byť definovaný jedným víťazstvom, preto nechcem byť definovaný jednou prehrou. Jednoducho som mal zlú noc. Opäť budem mať príležitosť zažiť dobrý zápas. Budem tam. Vďaka za vypočutie,“ zakončil.

Víťazný McGregor v posledných dňoch rieši svoje nároky na vlastníctvo UFC. „Chcete aby som ostal, tak sa poďme porozprávať. Chcem vlastniť časť UFC. Chcem to, čo mi patrí. To, čo som si vydobyl.,“ zneli sebavedomé Írové slová.

„Môžem v tomto pokračovať celý deň, ale viem, čoho som hodný. Ktokoľvek vedie túto sra*ku, nech príde za mnou. Mám slabý kontrakt. Ak chcete, aby som ostal, ponúknite mi čosi skutočné. Nielen tak niečo, potrebujem sa zabezpečiť na celý život,“ pohrozil The Notorious koncom v UFC.