Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)

štvrtok, 17. november 2016 11:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Brankárskou dvojkou sa stal Simon Mignolet. Chytal len v 5 zápasoch a situácia sa mu prestáva páčiť. Aj preto je spomínaný v súvislosti s možným odchodom. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Oslavy 125. výročia založenia klubu budú prepojené s Herthou Berlín, ktorá má rovnaký vek. Súčasťou programu bude aj priateľský dvojzápas medzi tímami. (Liverpoolecho.co.uk)

LIVERPOOL: Zápas Anglicka so Španielskom nedohral Adam Lallana a The Reds sa obávajú vážnejšieho zranenia, čo by mohlo ohroziť jeho štart proti Southamptonu. (BBC)

ARSENAL: Zranený členok nepustí do zápasového programu Hectora Bellerína na štyri týždne. Zmešká tak napríklad konfrontáciu s Manchestrom United, PSG či pohár so Southamptonom. (skysports.com)

CHELSEA: Pozorovatelia Interu Miláno sa zamerali na brazílskeho záložníka Oscara. The Blues nie sú proti jeho predaju, ale nepôjde to za menej ako 29 miliónov eur. (Metro)

CHELSEA: Branislav Ivanović by už v januári mal zo Stamford Bridge odísť a najnovšie sa píše o záujme Barcelony. Zmluva srbského beka pritom platí len do leta. (talksport.com)

CHELSEA: Odchod Ivanovića môže pokračovať príchodom ďalšieho srbského futbalistu. Stále väčší je záujem o 29-ročného pravého beka Nenada Tomovića z Fiorentiny. (tribalfootball.com)

SWANSEA CITY: Bob Bradley sa na lavičke Labutí dočkal nového asistenta. Je ním Paul Williams, ktorého skúsenosti sú najmä z reprezentácie Anglicka do 21 rokov. (ESPN)