Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.)

štvrtok, 17. november 2016 11:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Nepriamo dal stopér Raphaël Varane košom všetkým svojim nápadníkom. V Madride je odhodlaný ostať do konca kariéry. (Marca)

BARCELONA: Včerajší tréning už prebiehal aj za prítomnosti troch zotavených obrancov. Na sobotný zápas s Malagou sa pripravuje Gerard Piqué, Jeremy Mathieu a Jordi Alba. (ESPN)

BARCELONA & SEVILLA: Presun z Andalúzie do Katalánska nebol ideálnym rozhodnutím a Aleix Vidal by sa vraj nebránil návratu. Do Barçy prišiel za 20 miliónov eur, ale naspäť by bol tento presun lacnejší. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Len pár dní bol na listine zranených hráčov Zakaria Bakkali. Na ostatnom tréningu sa však objavil a do stretnutia s Granadou bude fit. (superdeporte.es)

DEPORTIVO: 31-ročný obranca Laure má zranený stehenný sval a podľa prvých informácií nebude schopný nastúpiť na zápas proti Seville. Ten je na programe v sobotu o 13:00. (sport.es)

ALAVÉS: Mesiac trvali svalové problémy Ibaia Gómeza. Klub už hlási, že sú minulosťou a svojho útočného ťahúňa môže postaviť už v najbližšom kole. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Dvojtýždňové zotavovanie čaká záložníka Jaimeho Romera. Dôvodom je zranený stehenný sval, k čomu prišiel počas reprezentačnej prestávky. (Marca)

SPORTING GIJÓN: Kamerunský stredopoliar Dani Ndi nedokončil jeden z tréningov. So zraneným kolenom bude istý čas pauzovať a proti Espanyolu s veľkou pravdepodobnosťou nenastúpi. (Marca)