Main Content

Barcelona chce Ivanoviča, tvrdia španielske média

štvrtok, 17. november 2016 12:39 | Autor: Timotej Gašper

Barcelona chce Ivanoviča, tvrdia španielske média
Barcelona chce Ivanoviča, tvrdia španielske média | zdroj: © TASR

Španielsky plátok Mundo Deportivo prišiel dnes ráno so správou, podľa ktorej je 32-ročný Branislav Ivanovič na prvom mieste v zozname zimných posíl FC Barcelona.

Bývalý hráč Lokomotiv Moskva sa do Chelsea dostal ešte v roku 2008. Od príchodu na Stamford Bridge sa Ivanovič vypracoval na klubovú legendu a už čoskoro nastúpi na 400. zápas v modrom drese. Kapitán a líder srbskej futbalovej reprezentácie sa však pod novým trénerom Antoniom Contem do hry príliš nedostáva a v Londýne mu plynú aj posledné mesiace zmluvy.

Vo veku 32-rokov mohol robustný pravý obranca premýšľať aj o konci kariéry, no to neprichádzalo do úvahy a podľa médií môže dokonca prestúpiť do FC Barcelona. Katalánsky gigant nevie nájsť stálu oporu na post pravého obrancu, keďže Aleix Vidal nezapadol a Sergi Roberto je skôr defenzívny štít ako krajný bek.

Okrem Branislava Ivanoviča má Barcelona na zozname možných posíl aj Darija Srnu a Stephana Lichtsteinera, ale ak myslí vedenie „Blaugranas“ kúpu jedného z týchto veteránov vážne, najbližšie má k srbskému reprezentantovi.