Main Content

Wenger prezradil, z ktorého hráča Manchestru United má najväčší strach

štvrtok, 17. november 2016 12:47 | Autor: Timotej Gašper

Wenger prezradil, z ktorého hráča Manchestru United má najväčší strach
Wenger prezradil, z ktorého hráča Manchestru United má najväčší strach | zdroj: © TASR

Už v sobotu sa v anglickej Premier League odohrá obrovský šláger, keď proti sebe nastúpia Arsenal Londýn a Manchester United. Francúzsky tréner londýnskeho celku v nedávnom rozhovore priznal, z ktorého hráča súperovho tímu má najväčší strach.

Po reprezentačnej prestávke sú na programe viaceré zaujímavé stretnutia, no pozornosť anglickej ligy púta najmä súboj Arsenalu s Manchestrom United. „The Gunners“ sú na svojej „obľúbenej“ 4.priečke zatiaľ bez ligovej prehry, no „Červení diabli“ prežívajú pod Mourinhom nerovnomerné výkony a nedokážu sa naladiť na víťaznú formu.

V nedávnom rozhovore pre plátok TheSun.uk tréner Arsenalu Arséne Wenger uviedol, z ktorého hráča súpera má najväčšie obavy. „Hráč, ktorý nás pred rokom v tomto zápase „zabil“, bol Marcus Rashford. Sledoval som ho tento týždeň proti Dánsku a opäť skóroval. Obávam sa, že môže byť opäť reálnou hrozbou.“

Marcus Rashford sa proti Arsenalu predviedol ešte začiatkom roka 2016, kedy dokázal streliť 2 góly v priebehu troch minút. 19-ročný anglický reprezentant strelil v tejto sezóne za United 3 ligové góly a na ihrisku vždy patrí k veľmi platným hráčom. Útočníka respektíve krídelníka si obľúbil aj Jose Mourinho, ktorý dáva mladíkovi dostatok herného priestoru.