Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)

piatok, 18. november 2016 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: Priebežne prvý a tretí tím ligy zaplatili 120 tisíc libier za súkromné lietadlo, ktoré prišlo vyzdvihnúť hráčov, ktorí si plnili reprezentačné povinnosti v Južnej Amerike. Takto stihnú liverpoolsky zápas so Southamptonom a duel City s Crystal Palace. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Vyhliadnutou posilou United je ponovom aj Elseid Hysaj. 22-ročný obranca hrá za Neapol a jeho príchod by mohol uvoľniť Chrisa Smallinga respektíve Mattea Darmiana. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Zadné rady podľa všetkého neposilní Fabinho z Monaka, ktorý dal nápadníkom košom. Pozornosť sa tak preorientovala na Serga Auriera z PSG. (Mirror)

TOTTENHAM: Odchod zvažuje 24-ročný stopér Kevin Wimmer, ktorému sa ponúka Borussia Mönchengladbach. Bývalý hráč 1. FC Kolín by sa tak po roku a pol mohol vrátiť do Bundesligy. (Transfermarkt.de)

WEST HAM: Návrat do hry v krátkom čase ohlási útočník Andy Carroll. Zajtra proti Tottenhamu ešte nenastúpi, ale v 13. kole proti Manchestru United má byť fit. (Daily Mail)

WEST HAM: Letná posila, Álvaro Arbeloa, je na odchode. 33-ročný bek nastúpil zatiaľ iba na 173 minút, a preto jeho agent dohaduje možný presun späť do Španielska. (sportsmole.co.uk)

WEST BROMWICH: Až v pondelok je na programe zápas s Burnley, čo vyhovuje Salomonovi Róndonovi, ktorý sa stihne zotaviť. Neistý ostáva ďalší ofenzívny hráč, Nacer Chadli, nad ktorým ostáva otáznik. (skysports.com)

WEST BROMWICH & LEICESTER CITY: The Baggies majú záujem o krídelného hráča Jeffreyho Schluppa z Leicestru. Takejto zmene pôsobiska je naklonený aj sám hráč. (sportsmole.co.uk)

WEST BROMWICH: Naspäť do prvého tímu sa pridáva Saido Berahino. 23-ročný útočník hral naposledy v septembri a potom bol vyradený do „béčka“ pre zlú fyzickú kondíciu. (Daily Mail)

STOKE CITY: Zranenia kolena sa zbavil Xherdan Shaqiri, a tak je pripravený nastúpiť na ligový zápas proti Bournemouthu. Hrať sa bude zajtra a Švajčiar tak musel vynechať len jeden zápas. (skysports.com)