Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)

piatok, 18. november 2016 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Obranca Douglas hosťuje v Gijóne a Katalánci navyše hľadajú nové posily do defenzívy. V prípade, že sa rozhodne z klubu odísť, ziskať ho chce brazílske Cruzeiro. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID: Mesiac mimo hry čaká útočníka Álvara Moratu, ktorý si privodil svalové problémy v reprezentácii. Hrať nebude v dôležitých zápasoch proti Atléticu, Barcelone či Dortmundu. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Fiorentina bude mať čo robiť, ak chce udržať defenzívneho záložníka Milana Badelja. Široký zoznam záujemcov doplnilo aj madridské Atlético. (Football-Italia.net)

ATLÉTICO MADRID: Zajtrajší derby zápas s Realom stihne aj Antoine Griezmann. Francúz si počas reprezentovania zranil nohu, ale problém je nakoniec len menej závažného charakteru. (ESPN)

SEVILLA: Pred asociačným termínom stihol Samir Nasri odohrať zápas, ale jeho stehenný sval i tak nie je úplne v poriadku. Proti Deportivu La Coruña z preventívnych dôvodov nenastúpi. (Marca)

CELTA VIGO: Zranenie členka vyradí Fabiana Orellanu minimálne na jeden zápas. Čiľan v prebiehajúcej sezóne odohral len päť zápasov a znova čaká na podrobné vyšetrenia. (ESPN)

MÁLAGA: Andalúzania sa pripravujú na duel na pôde FC Barcelona, ktorý možno vynechá Juan Carlos Pérez. Tohto zadáka trápi svalové zranenie, pre ktoré vynechal tréning. (Marca)